Не знаех, че това е извършителят по въпросното време. С

...
Не знаех, че това е извършителят по въпросното време. С
Коментари Харесай

Мистерията със залятата с киселина Ажда се заплита! Съседка разкри подробности за съпруга на жертвата

" Не знаех, че това е причинителят по въпросното време. С моето доближаване той усили дистанцията посред ни. Не знаех, че нещо ще се случи. После направих това, което можах за дамата. Самото лице беше по-високо от мени с качулка. Заради самото следствие, не искам да приказвам повече за визията му ". Това сподели в ефира на " Здравей, България " очевидецът на трагичния случай със залятата с киселина Ажда Ибрахимова през вчерашния ден - Георги.

" Специално довечера нямаше огромен напор на хора. Аз бях единственият на улицата, с изключение на самата жертва и причинителят ", призна още той.

До него бе и съседка на семейство Ибрахимови. " Те се прибират нормално по това време. Тя от време на време се прибира и по-рано. Мъжът й кардинално излизаше заран към 5, от време на време към 7. Тя постоянно тръгваше след него. Бизнесът им се разрасна по разнообразни павилиони. Предлагат главно турски сладкиши. Те са им най-вървежни. Правят и закуски и козунаци. Наблюденията ми са, че живеят добре и в съгласие. Не е имало кавги или несъгласия. Кротки хора са. Сутрин отпътуват за работа, вечер се прибират. Тези дни не съм го виждала, нощес до 23:30 гледах прозорците им. Тъмно беше на всички места. По-късно не съм гледала от балкона ", призна тя.

" Той е доста мирен човек, постоянно е бил деликатен. Винаги ми държи вратата, пита ме по какъв начин съм и ми пожелава прекрасен ден ", добави още съседката на потърпевшата Ажда.

Тя призна, че не е знаела, че брачният партньор на жертвата е имал обособен автомобил. " Не знам кой е неговият. Всички сме в потрес от случилото се. Той не се е прибирал, не съм чула ", добави още веднъж тя.

" В момента, в който се случи всичко, беше ясно, че тя изпитва болежка. Т ова, което основно чух, беше да приказва, че всичко й изгаря. Срещнах се с хора, които работят за нея. Благодаря, че успяхме да помогнем за по-адекватна реакция на място. Засякох нейното момиче, което беше на вратата, също още веднъж в потрес ", приключи очевидецът на зверството.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР