Не завиждаме на Виктор Стоянов, който има нелеката задача да

...
Не завиждаме на Виктор Стоянов, който има нелеката задача да
Коментари Харесай

"Ушите ми изгоряха": Зори също иска сърцето на Виктор Стоянов, но изтече скандално видео с нея

Не завиждаме на Виктор Стоянов, който има нелеката задача да си избере спътница в живота. Новото риалити показа на всички ни пъстра гама от девойки, само че някои мигновено се трансфораха в онлайн шлагер.

След Габи от " Принцеси под прикритие " и Венетка с чашката, Зорница Господинова е на път да стане новото онлайн меме. Шегаджии във Фейсбук изровиха от дълбините на YouTube необикновено видео, в което Зори Джи, както е известна новата риалити звезда, пее и танцува. По-скоро се пробва да пее, макар че видеото имаше цели 63 хиляди гледания. Имаше, тъй като Зори е заключила видеото и към този момент никой не може да се наслаждения на този бисер.

Виж още: Защо Виктория Капитонова не желае естествена работа и какъв е съветският ѝ стандарт за съвършен мъж 

Момичета и момчета, имаме си нов Джорджано! Поне на това мнение бяха всички в мненията, до момента в който видеото беше налично в YouTube. Подобно златно наличие обаче не може да остане неусетно, а бързи консуматори са свалили клипчето, което е към този момент шлагер и в TikTok.

Изпълнението на авторската песничка " Your look at me " (може и Йоур лук ат ми, в случай че съдим от произношението на лирическата героиня), тотално шашардиса всички, а на осъществяването в целия му звезден искра може да са насладите тук:

" Джорджано пасти да яде. Тази го бие тотално ", " Това е някакъв скеч, нали? Не може да е съществено ", " Сигурно си я е изпяла на микрофона на webcam ", гласяха част от мненията под видеото, а някои се майтапиха, че към този момент нямат очи и уши. 

Зори другояче се хвали като бизнесдама, развива личен бранд за рокли, съпостави се с родната Кари Брадшоу и показа, че е инвеститорка в крипто валути. Едни бяха впечатлени, други я нарекоха Мортиша от " Семейство Адамс ".

Виж още: Транссексуални против небинарни: Защо Мелиса и Емили отхвърлят третия пол? 

Изображение: https://www.instagram.com/zoriginter/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР