Не заставаме зад никой, защото нямаме точни данни кой е

...
Не заставаме зад никой, защото нямаме точни данни кой е
Коментари Харесай

Марешки се възмути от скандалите с Борисов, защото пак се руши инициативата за градивно

" Не заставаме зад никой, тъй като нямаме точни данни кой е крив и кой е прав. Някой път е хубаво да ти влизат в спалнята, само че такива неканени посетители добре че единствено са снимали ", заключи водачът на " Воля " Веселин Марешки за следващия скандал с Бойко Борисов.
Той видя протичащото се като цирк. Всички в статуквото печелят от това, акцентира Марешки.
Отново връщаме мача в това кой е крал повече, кой изнасилвал и убивал, а не какво да създадем по-добре, възмути се Марешки пред Нова телевизия.
Единствените, които не са оцапани, сме ние от " Воля ". Няма нито един компромат против нас, акцентира водачът на " Воля ". И добави, че няма по какъв начин партията му да си сътрудничи с предрешени като нови политически субекти, взели участие в " бандитската приватизация ".
Веселин Марешки предвижда, че ГЕРБ евентуално ще е първа политическа мощ и след идващите избори, като предизвести, че „ Воля ” може да поддържа ново ръководство на ГЕРБ, в случай че бъдат задоволени техни претенции – да вземем за пример за налични за медикаменти за уязвими групи, като да речем безвъзмездни медикаменти за деца до IV клас. Само преди седмица колежката на Марешки, Кръстина Таскова започва акция тъкмо за цените на медикаментите – детайлности ТУК!
Където има мои бензиностанции, смятам че хората живеят по-щастливо. Където няма, смятам, че страната би трябвало да се оправи. Така Марешки заключи обстановката с цените на горивата в България. А за цените на медикаментите той видя като допустимо най-евтини, поради българското законодателство.
Никога не съм имал оръжие, тъй като човек в случай че носи оръжие, би трябвало да е подготвен да го употребява. Не мога да изстрелвам против живи същества. Така Марешки отговори на въпрос по какъв начин спи самият той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР