Не започваме в пълен състав. Трима от чужденците ще се

...
Не започваме в пълен състав. Трима от чужденците ще се
Коментари Харесай

Селекцията в Арда продължава

" Не започваме в цялостен състав. Трима от чужденците ще се причислят на по-късен стадий към тима, тъй като имаха малко проблеми с пътуването към България. Здравословно имаме двама заболели, които през днешния ден няма да стартират с тима, обикновено вирусно заболяване. Иначе контузени футболисти нямаме ".

Това сподели на конференция старши треньорът на Арда Кърджали Александър Тунчев. Той разгласи, че кърджалийци започват пролетния полусезон прицелени към седмото място.

Играчите минаха по-рано през днешния ден функционални проучвания, резултатите от които ще излязат до дни. Според Тунчев обаче, всичко е наред.

Спортният шеф на Арда Кърджали Ивайло Петков разяснява, че управлението продължава да търси играчи на избрани позиции, като се водят диалози за това. " За да сме точни, търсим централен нападател. ", сподели още Петков.

На конференцията бяха показани и двамата нови играчи на Арда - Радослав Цонев, който идва от Пирин, и Абубакар Тунгара, закупен от Берое.

" Благодаря на треньорския щаб за доверието. Избрах тима на Арда, тъй като виждам, че се случват хубави неща от футболна позиция. Отборът има упоритости, които дават отговор и на моите, по тази причина се веселя, че съм тук. Очакванията ми са да побеждаваме във всеки един мач, тъй като тимът може да реализира такова нещо. Със сигурност няма да е елементарно, само че ще пробваме ", сподели Цонев.

Новият му съотборник Тунгара разяснява, че е видял добър план в Арда и като цяло това е наклонило везните да стане част от него. Той също изрази упоритост за добра игра и офанзива на челните места в класирането.

Вече са ясни и контролите по време на зимната подготовка. В България ще бъдат изиграни две инспекции - с тимовете на Марица Пловдив и на Гигант (Съединение). " Когато заминем за Анталия, там ще изиграем още четири контроли. ", посочи Тунчев.

Футболистите на Арда направиха през днешния ден и първа подготовка.
 Арда започва подготовка на Йордановден
Арда започва подготовка на Йордановден

От 15:00 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР