Не забравяйте - за да сте равни на другите политически

...
Не забравяйте - за да сте равни на другите политически
Коментари Харесай

Доган: Бъдете крачка пред другите, но не и враг

Не забравяйте - с цел да сте равни на другите политически сили, би трябвало да сте една крачка, само че не повече пред тях. Ако изпреварването на другите е отвратително за тях, ще се превърнем в облик на врага за всички.

С тези думи се обърна почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от към делегатите на десетата национална конференция на партията за избор на ново управление през днешния ден, съобщи през днешния ден.бг.

"Живеем в сложни времена и виждаме какъв брой сме уязвими. И това ще мине, само че нищо от досегашния ни живот няма да има същата форма и осмисленост. COVID-19 промени действителности, смени политически субекти, сподели дефицитите на страните и институциите. Удари стопански системи и с лека ръка издигна здравната сигурност в главен приоритет. Този приоритет беше загърбван и отлаган във времето. Тези промени ще са съизмерими с изменението на климата или финансовата рецесия в планетарен мащаб. В този миг обединени старания и заедност са най-често изговаряните апели. Всеки схваща смисъла, само че единствено когато е надвиснала обща заплаха. Пожелавам ви да преговорим уроците за единение и заедност ", сподели Доган.

"Задачата на дилемите е да предотвратим филантропична злополука. Всички старания би трябвало да са в битката с ковид. Всеки да направи това за другите, което желае да получи за него. Намирането на оптималния баланс в съотношението какви сме и по какъв начин желаеме да се легитимираме е изкуството в правене на политика ", сподели още Доган.

"Респектиран съм от цялата организация. Не, че не съм очаквал сходно нещо, само че в тези условия да извършите сходна организация в действителност заслужава доста огромна оценка. Понякога по този начин съм се сърдил на ориста, че ме направи политик, само че като виждам по какъв начин се появявате, утвърждавате, развивате, би трябвало да се извиня на ориста, тъй като получавам голямо вътрешно задоволство, като ви виждам, че сте модел за другите. Благодаря ви, че ви има. Убеден съм, че ви следва доста забавно бъдеще. Поздравявам всички и по отношение на престоящите празници, за жалост те няма да бъдат празнувани по този начин, както ни се поставя. И най-много да бъдете живи и здрави, благодаря ви че ви има ", съобщи още почетният ръководител на придвижването.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР