Не забравяйте да вярвате в любовта. Макар не винаги да

...
Не забравяйте да вярвате в любовта. Макар не винаги да
Коментари Харесай

Тези 5 зодии ще срещнат голямата ЛЮБОВ през втората половина на МАРТ

Не забравяйте да вярвате в любовта. Макар не постоянно да сте удовлетворени от протичащото се в живота ви, би трябвало да знаете, че рано или късно шансът ще кацне и на вашето рамо и ще се сблъскате с верния сътрудник, с който да споделяте дните си.
Ето и останалите две зодии, които са на път да срещнат огромната обич през втората половина на месец март:
Скорпион
Скорпионите съвсем в никакъв случай не фантазират. За тях черното е черно, а бялото – бяло. Почти не съществуват никакви други цветове. През март обаче ще се решат най-сетне да сложат розовите очила и да погледнат на живота с едни надалеч по-ведър взор.

Освен, че ще им се прииска да се окъпят в океана на любовта, те ще открият и верния сътрудник, с който да го създадат. Едно запознанство е на път да преобърне целия им живот и да ги тласне към незабравими прекарвания.
Риби
От дълго време насам необвързаните представители на зодия Риби тънат в самотност. Те изпитват известна горест и се усещат по този начин, като че ли сърцето им е изоставено. Март месец обаче ще им подари най-скъпоценния подарък, а точно огромната обич.
Ще се срещнат с човек, за който даже не са и предполагали, че има място в техния живот. В началото няма да се отдадат на любовта и романтиката, само че не след дълго ще го създадат и то без никакви задръжки.

Радвайте се на любовта, прегърнете я и не позволявайте в никакъв случай да напусне живота ви. Ценете половинките си, тъй като те са до вас, с цел да ви изпълват с топлота и деликатност!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР