Не забравяйте, че вие сте магьосник, и че всичко зависи

...
Не забравяйте, че вие сте магьосник, и че всичко зависи
Коментари Харесай

Как Вселената да изпълни всичките ни желания – технология

Не забравяйте, че вие сте вълшебник, и че всичко зависи от настройката ви. Защото Вие носите отговорност за личната си орис и за себе си, имате задоволително сила, с цел да измененията живота си към по-добро.

Как смятате, дали всички наши стремежи се извършват? Може да се изненадате, само че това е по този начин – да, безусловно всички наши стремежи се извършват. Друг е въпросът, че доста от нас погрешно формулират желанието си или нищо не желаят.

Разбира се, първата ви реакция на това изказване е незабавно да го оспорите. „ Това не е правилно, аз не съм си пожелавал злополуки, заболявания, и не съм си и представял, че ще зародят проблеми. Винаги съм мечтал за благополучие, здраве, благоденствие … “

В този свят, колкото и да не ви се има вяра, всичко е живо. Живи са и мислите ни. Вселената улавя мислите ни като енергийни импулси и строго следи те да се извършват.

Вселената извършва мечтаният ни, и ние я „ храним “ с любовта си. Налице е непоколебим взаимообмен, и в случай че една верига се разпада, се разпада и друга. Защото Вселената не схваща „ паразитни думи “, думите „ да “, “не “, „ в случай че “.

За нея няма прочувствени концепции като „ позитивна “ или „ негативна “, „ боязън “ или „ наслада “, всичко зависи от това какъв брой сила сме вложили в мисълта си.

Често се случва ние да си помислим за нещо и в това време да се уплашим. Страхът е бил толкоз мощен и е генерирал подобен мощен изблик от нашата сила, че макар обстоятелството, че мисълта се е появила в главата ни единствено за момент, Вселената я схваща като заповед, която не може да не извърши.

Помислете над това – по какъв начин тъкмо мислите. Например, постоянно си мислите по този начин …

„ Сега е мъчно време, мъчно е да се откри добра работа, мъчно е да се спести за апартамент, и като цяло е невероятно да се купи. “ И стартират недоволства за трагичен живот, ругаем своите съпрузи, съпруги, родственици, всичко е неприятно и не е по този начин, както желаеме да е.

Вселената ще направи за вас това, което сте и поръчали, а точно – „ мъчно време “, „ мъчно е да се откри работа “, „ не може да се купи апартамент, не може да се икономисва “, а вашите родственици и съпрузи ще стартират да правят единствено неправилни, съгласно вас, неща, по този начин се изпълнявате желанието ви със силата на вашата мисъл.

Какво се оказва? Вие самите си създавате своя лична стратегия, по която самите вие ще живеете.

Какво можем да създадем, с цел да променим живота си към по-добро?

За да се променим постоянно ни пречи думата „ в случай че “, която живее в нашето минало, настояще и с която вървим към бъдещето.

Спрете! Представете си, че това „ в случай че “ в никакъв случай не е съществувало в живота ви.

Отговорете си почтено на въпросите:

Какво в действителност желаете?

Какво ще ви накара да живеете в естетика и благополучие?

Ако имате магическа пръчка, какво бихте създали за себе си?

Представете си своето ново щастливо бъдеще.

Каква е вашата фантазия?

Какво бихте желали да получите след една година?

И не забравяйте, Вселената извършва нашите стремежи в подмяна на любовта, която проявявате в душата си. Без значение към кого – природа, живи същества, работа, механизми. Колкото повече обич има у вас, толкоз по-бързо се извършва това, за което мислите.

Сега си позволете да мечтаете. Представете си всичко по този начин, като че ли вашите стремежи към този момент са се сбъднали.

Благодарете на ориста си, че тя ви е направила такива, каквито сте сега. Благодарете на Вселената, която извършва желанията ви, благодарете на Бога за това, че е основал подобен магически свят, благодарете на мама и баща, че са ви разрешили да се родите в този свят и благодарете на себе си за това, че сте са родили.

Ако няма кой да обичате и на кой да благодарите (случва се и това – когато хората имат прекомерно тежък живот и нямат религия нито в Бог, нито в демон, нито в хората, нито в себе си) – вземете си едно камъче от пътя и всеки ден му благодарете.

Нека камъкът получава признателност и обич от вас, главното нещо е – да се върне в сърцето ви способността да обичате. Ако светът не заслужава да бъде обичан – обичайте камък.

Автобусът е пристигнал на спирката в точния момент – благодарете на камъчето, на някой се усмихнете, погалете камъка.

Научете се да мислите положително.

Да вземем за образец маркетолозите, които са написали сюжет за позитивно развиване на компанията. И в случай че в проекта имат вяра всички в компанията, триумфът е обезпечена. Това работи! Измислете си нов живот, в който няма място за горест и тъга.

Не забравяйте, че вие сте вълшебник, всичко зависи от отношението ви. Вие носите отговорност за личната си орис и за себе си и имате задоволително сила, с цел да измененията живота си към по-добро.

Лошите идвали при нас с цел да ни дадат урок? Стига! Те идват с цел да ни спрат да вършим положително!

 

„ Всеки човек, който срещаме ни давал урок. Лошите идвали с цел да ни научат на нещо. Лошите си тръгвали откакто си свършели задачата. Лошите не ни пречат, те ни издигат…

Цялата публикация

Знаете ли, че изключвайки своя телефон, променяте бъдещето си?

 

Когато телефонът ви е включен,  може да ви се обади безусловно всеки. Както ваш другар, по този начин и човек, който просто е набрал неверен номер. Включеният телефон евентуално ни свързва с…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР