Не за първи път снимка на дъщерята на поп-фолк певицата

...
Не за първи път снимка на дъщерята на поп-фолк певицата
Коментари Харесай

15-годишната дъщерята на Анелия заприлича на зряла жена

Не за първи път фотография на дъщерята на поп-фолк певицата Анелия провокира недоволството на почитателите в обществените мрежи.

Припомняме, че обща фотография на Денис и Ивон, дъщерите на Лияна и Анелия, провокира отрицателни мнения единствено преди два месеца. Девойките театралничат с тежък грим, нацупени устни, а почитателите определно не са очаровани от визията на тийнейджърките.

Анелия пусна фотография на щерка си в обществената мрежа Instagram, която още веднъж провокира бурни мнения.



"Много бързо желае да порасне дъщерята, само че по този начин наподобява към 30-годишна ", "Когато стана певица Анелия ми беше фаворитка... толкоз естествена, блага, почтена с огромент гений... за съжеление от нея остана единствено гения и даде добър образец на щерка си да наподобява неестествено.. красива е,да ти е жива и здрава, само че не отива на годините й тази визия " са единствено част от възмущенията.

Преглеждайки профила на момичето няма по какъв начин да не видим, че всяка една фотография е съпроводена с кифленски пози, които са извънредно несъответствуващи за госпожица на нейната възраст.



Ивон Динева наподобява на наборка на майка си. Тя очевидно се пробва да подражава на Анелия и колежките й от поп фолк средите.



На 11-ия рождения ден на Ивон:

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР