- Не за първи път прекрачваш прага на най-известната къща

...
- Не за първи път прекрачваш прага на най-известната къща
Коментари Харесай

Жени Калканджиева Ни Вцепени: Никита Страда От Тежка Болест! За Ужас На Всички Тя Е Болна От

- Не за първи път прекрачваш прага на най-известната къща в България, само че за първи път я напускаш първа. Това изненада ли те?
- Още преди да вляза в къщата не съм си мислела, че тъкмо аз ще бъда първата изгонена, само че откакто на няколко пъти хората вътре ме ядосаха и им споделих нещата право в очите, бях сигурна, че аз ще бъда една от първите, които ще си тръгнат. Поведението на хората там е много изключително. Предпочитат да стоят настрани, да одумват, да приказват зад тила. А когато някой нещо наруши или не направи, си премълчават. Твърде доста се пазят — дотолкоз, че към този момент са склонни да се съгласят с всичко. Но виж, в случай че са отвън този формат, незабавно биха изказали мнение. Вътре е нещо друго — там са толерантни, светци, едни неповторими, благи, положителни хора. И в последна сметка това е неуместно. Никой не е влезнал вътре, с цел да мизерства и в това време не реагират на това, че да вземем за пример един и същи човек прави неточности нонстоп. А знаеш, че аз не понасям такива нередности. Открит и пряк човек съм. И сега, в който нещо би трябвало да се обясни, избирам да го кажа, а не да се дръпна встрани, да отида в спалнята, да си легна и да заспя, или пък да дръпна някого встрани, с цел да му шушукам на ухото. Или пък да си намерим някоя камерка, да седнем пред нея и да оплюваме хората зад тила им на воля. Не ми е подобен манталитетът.

- Кой се постара да те извади от обувките?
- Никита ме предизвика непосредствено. Още до момента в който бях в къщата, си помислих за миг, че тя просто е подхвърлила думи в пространството, само че след това, когато излязох и гледах материала, видях, че в действителност тя от самото начало си е говорила с Джулиана Гани. В един миг се вижда по какъв начин Никита става и отива в другата стая, с цел да види какво става там, а там останалите се бяхме събрали, смеехме се и пушехме наргиле. Идва тя, поглежда ни и внезапно изръсва един супер непремерен въпрос: „ О, мисля, че тук е моментът да викна Златка ”, в случай че предходния ден имаше една обстановка, в която Емануела сподели, че не желае да взе участие в седмичните задачи с Благой. И с този въпрос Никита се опита да каже, че надали не аз и Благой вършим нещо зад тила на Златка?! А с него се познаваме добре и отвън формата. Затова неслучайно я попитах какво тъкмо има поради с този въпрос, а тя отвърна с: „ Ами то ние си знаем ”. Знаеш, че аз такива неща няма по какъв начин да ги оставя в пространството. Станах и извиках Златка, която съобщи, че въобще не знае защо става въпрос. Отново попитах Никита: „ Вие ли си знаете или ти си знаеш? ” и тя сподели: „ Ами аз си знам ”. Едни такива дребни неща, които обаче са доста показателни за това какъв е индивидът. Прозвуча ми доста интригантско — все едно аз кокетирам с Благо, а на мен това ми е толкоз далечно. Освен това аз на открито имам мъж, дете, не е правилно.

- Според Никита ти не можеш да живееш, без да властваш и командваш. Така ли е в действителност?
- Знаеш ли от кое място потегли това нейно изявление? Още когато бяхме оставени без мебели. После започнахме лека по лека да си ги набираме. След това поради две задачи на ЯЯ и Весела още веднъж останахме на минус 60 % от бюджет, който още не сме играли. Имахме единствено фасул, леща, картофи и лук. И аз тогава им споделих да имат поради, че с един морков, който те ще вземат, с цел да си го нарежат за мезе, както се прави по заведенията, може да овкусим две тенджери леща за 13 индивида. И от този морков те изведоха, надали не, че аз нещо не разрешавам, преодолявам или каквото там.

- Защо във всеки сезон на „ Биг Брадър ” разправиите са главно за храна? На моменти дори не е смешно, а е напряко тъпо.
- Аз за това им споделих да вършат, каквото желаят по-късно, тъй като няма по какъв начин да се разправям за един морков. На мен в действителност ми стана смешно. А те не се усещат за толкоз очевидни неща. Имам три участия до момента във формата и нито един път не съм се отказала от играта. Винаги съм била за групата, не съм мрънкала, както се случи на една от последните задачи — с целувките. Стана страшна драма — там не ме целувай, тук не ме докосвай, а в действителност, в случай че броя на моите целувки и тези върху Албена Вулева не беше толкоз огромна, щяхме да загубим още проценти. В последна сметка или го правиш за всички, или не. Има хора, които са цялостни егоисти, мислят единствено за личния имидж и правила, и лишават с лека ръка всички останали.

- Кого визираш тук? Дай ми образец за подобен съквартирант.
- ЯЯ да вземем за пример, който влезе сякаш, с цел да номинира, а не го направи, тъй като не можа да се обоснове като доводи. В този миг разбрах, че в действителност той си мисли единствено и само за себе си. Както е добричък и благ, по този начин никой различен не го интересува. Аз неслучайно му припомних, че влизайки в тази игра, е подписал контракт и би трябвало да я играе. Това доста припомня на манталитета на българина — който в никакъв случай и на никое място не е бил обединен по света. Затова и разрешава един човек да пречи — виждаме това всеки ден. В къщата е същото. Ако още в самото начало всички бяхме седнали и говорили с ЯЯ на тази тематика, с цел да разбере, че това е значимо, той можеше да си вземе някаква поука. А не да скоча единствено аз и в това време Уош да се покаже като надълбоко търпелив. Не му дреме за това, не му дреме за това, можел без това, без онова… Само че той не мисли за цялата група. Играе го бранител на слабите, единствено че този, който проваля всички останали, по никакъв начин не е слаб, разбираш ли. Изправи се и сподели: „ Ама оставете го човека… ”. Е, добре, ще го оставим, единствено че ти не си жена и очевидно нямаш потребност да се къпеш. В интервала, в който бяхме оставени поради ЯЯ без топла вода, да вземем за пример, имаше две неразположени дами. Не може по този начин.

- Какво мислиш за по този начин наречената вяра на ЯЯ — „ Уагабунга ”, която съществувала от едвам 6 години?! Има ли въобще такава?
- Да ти кажа не знам… Като цяло той е малко чудноват. За религията му нищо не мога да настоявам, само че на мен ми направи усещане нещо — в една от обстановките правехме нещо, зарадвахме се, аз непринудено станах, прегърнах го и го целунах по бузата. И той не реагира, не се стресна. Това значи, че най-вероятно в мислите си той пояснява другите обстановки според от това дали те са преднамерени или не. В същото време неговата вяра му разрешава да се целува с мъже, само че не и с дами. Малко е необичайно. Ако жена ти, да вземем за пример, реши да те ревнува, то би трябвало да го прави и за дами, и за мъже?! Някакви такива неща, които никак не са ми ясни. Също както не ми е ясно и по какъв начин до този миг в изданията на „ ВИП Брадър ” се харесват най-много хора, които или спят, или не вземат участие интензивно в обстановките, или се скатават някак. И са едни доста жалостиви, прекомерно положителни и така нататък

- Не във всички сезони. Ами юбилейния 10-и сезон, в който завоюва Миглена Ангелова, не удостоверява ли противоположното?
- Така е, да. И няма по какъв начин човек да не реагира, когато някой споделя нещо погрешно. Тя го правеше. Аз също го върша. Същото е и, когато някой каже нещо, уронващо престижа ми или пък в случай че е несъответстващо. В обстановката с ЯЯ, когато той трябваше да даде своите прословути номинации, реакцията му беше несъответстваща. На мен също ми беше мъчно да направя своите, тъй като към момента не бях събрала задоволително усещания, само че го направих. Признавам, че Джулиана Гани малко си я предложих по дифолт. Тя и Никита непрекъснато седяха някъде по ъгли и стаи да си шушукат, дуднат и клюкарстват. И тъй като са ми по-далечни, не се и включваха в групата, също така ме и избягваха, взех решение да ги предлагам.

- Още във визитката си казваш, че не можеш да понасяш хора, които са изкуствени най-много във физиката си. Може и заради тази причина си номинирала точно тях двете?
- Определено съм човек, който постоянно е харесвал естествената хубост. Сред дамите в къщата има и съквартиранти, които са се коригирали по някакъв метод, само че те са го създали тънко, внимателно и естетически добре. Не мога да кажа, че не одобрявам Джулиана Гани единствено поради външния й тип, само че аз тази визия просто не я одобрявам. Такива девойки не одобрявам, тъй като не виждам нищо хубаво в това. Гърдите й са прекомерно огромни, изключително пък за тази височина, тъй като я вършат да наподобява още по-едра. Но влизайки в къщата, аз не помня кой по какъв начин наподобява и дефинирам доводите си въз основата на това, което се случва вътре или не се случва.

- Тогава кои са мощните играчи в къщата съгласно теб, в случай че има такива, несъмнено?
- Смятам, че Албена Вулева е подобен състезател. Добър състезател е и Гъмов, а също е добър и като човек. Благой и Златка са от положителните хора, само че не са от положителните играчи, които биха създали нещо по-завъртяно, единствено и единствено да завоюват. Мисля, че Никита е болна на тематика победа във формата, не знам за какво. Трудно ми е да я схвана. В последна сметка, в случай че ще спечелвам, то не желая да е на гърба на другите, а тъй като заслужавам. Но аз просто съм подобен човек. Не мога да замлъквам.

- Съжаляваш ли, че напусна толкоз рано играта?
- Определено няма човек, който да избира да е в Брадъра, а не на открито. Навън са детето ми, мъжът ми. Освен това от самото начало в къщата аз бях и много обезпокоена, защото сега ние снимаме календара на „ Визаж ” — не можех да видя, да участвам, а за мен това е доста значимо. Имаме доста работа. Разбира се, че ми е по-хубаво на открито, тъй като върша това, което аз желая и одобрявам. А в къщата няма по какъв начин да ми е по-добре, когато няма храна, вода, ток на моменти, също така не мога да си правя работата, а вместо това вземам участие в задачи, които не са ми приятни. Освен това аз обичам комфорта, лукса — може би в случай че някой каже, че не ги харесва, ще го нарека измамник.

- На кого стискаш палци да победи?
- Имам двама любимци. Единият е Гъмов, тъй като той ми харесва и като състезател, и като човек. Същевременно Златка и Благо, които толкоз се обичат и непрекъснато се тормозят по какъв начин ще се изтълкува всяко едно тяхно деяние. Но са и екипни играчи — елементарно се живее с тях в тази Къща. Емануела, която доста обичам, също е от хората, които се тормозят за своето показване, само че тя си е права за себе си. Но пък с нея бих изкарала и три месеца вътре, тъй като елементарно се живее с нея.

- Какво ти споделят хората, когато те срещат на открито?
- Много постоянно има реакции — когато пазаря в супермаркета или съм в някой ресторант, както се случи неотдавна. Казват ми, че съжаляват, че съм излязла толкоз рано и въобще не са очаквали по този начин да се развият събитията. Но, както се споделя, животът продължава. Всяко знамение е за три дни. За мен не е толкоз значимо дали ще се потвърдя като победител в „ Биг Брадър ”, а е по-важно да се потвърдя в моя отрасъл, където работя, да върша хубави неща, да откривам нови модели и да бъда един добър управител. А „ Биг Брадър ” си е „ Биг Брадър ” — до идващия сезон. Може би той е потребен за други хора, които биха си стартирали по някакъв метод бизнеса или самите себе си. Но аз нямам тази нужда — нито пък да се затулям, тъй като желая да се стартирам по някакъв метод. Всички хора, с които работя, ме познават като експерт, а също и какъв човек съм. По-пряма съм и по-пряка. Не мога да си мълча. Но ние видяхме с това безмълвие до каква степен я докара цялата страна.

- Защо не пробваш в политиката? Там тъкмо такива хора са нужни…
- (смее се) Не мога да опитвам, тъй като от политиката незабавно ще ме изхвърлят, тъй като аз ще споделям нещата, такива, каквито са. И несъмнено — ще стана неуместна. Но дано човек да бъде в тази сфера, в която е най-хубав, тъй като другояче на всички места е някаква гозба с грозде. Навсякъде е цялостно с подставени хора, които нищо не схващат. Аз съм добра и мощна в моя отрасъл и желая да си седнал съм в него. В политиката няма да съм потребна, не съм добър политик.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР