Не за първи път Меган Маркъл предизвиква медийно внимание заради

...
Не за първи път Меган Маркъл предизвиква медийно внимание заради
Коментари Харесай

Меган Маркъл профукала 500 000 лири за дрехи

Не за първи път Меган Маркъл провокира медийно внимание поради тоалетите си. И не за първи път получава и рецензии за харчовете си. Отново се припомня, че в последно време херцогинята на Съсекс не стопира да дава пари за тоалети, макар че другояче самоуверено се демонстрира като деятел. Оказва се, че за облекла някогашната актриса е дала внушителните 500 000 лири за година, оповестява в. „ Daily Express “. Изданието се базира на обстоятелствата, които акцентира фешън блогърка. Сумата е посочена от Кристин Рос, съредактор на блога Огледалото на Меган. Модната блогърка обаче позволява, че действителната стойност на голямата сбирка от тоалети и аксесоари на херцогинята на Съсекс евентуално в никакъв случай няма да стане известна.

Откакто беше показана като другарка на английския принц Хари през 2016 година, Меган Маркъл се трансформира в световна фешън икона. При всяка нейна обществена поява стилът ѝ е обширно проучен, оценен и, естествено, заимствуван.„ Ефектът Меган е подобен с резултата Кейт – каквото и да облече, се трансформира в злато “, споделя Кристин Рос, написа tialoto.bg. „ Гардеробът на Меган в действителност е неповторим, защото включва доста поръчкови тоалети, чиято действителна стойност евентуално в никакъв случай няма да узнаем “, добавя блогърката. Рос отбелязва, че множеството тоалети на цена към 300 лири, с които се появява брачната половинка на принц Хари, се разпродават скоростно. Дизайнерските рокли, първокласните чанти и стилните обувки на висок ток са фешън фантазия за доста дами. За кралска персона като Меган обаче те са ежедневие. Джордж Клуни:

Херцогинята на Съсекс постоянно залага на обичаните си марки и дизайнери като „ Диор “, Ралф Лорън, „ Оскар де ла Рента “. Съпругата на принц Хари постоянно разчита и на фешън къща „ Живанши “, чиято артистична директорка Клеър Уейт Келър сътвори сватбената ѝ рокля. Въпреки че постанова фешън трендове, 37-годишната Меган Маркъл, която предходната година беше оповестена за най-добре облечената жена от сп. „ People “, остава вярна на по-скромни марки от времето преди световната ѝ популярност. Заради въздействието, което оказва върху обществеността, кралският фешън специалист Майкъл Талбойс показва вярата си херцогинята на Съсекс Меган да се появява по-често с творения на английски дизайнери. „ Като английска херцогиня тя би трябвало да поддържа родните дизайнери и да ги показва пред погледа на света “, споделя стилният познавач.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР