Не за първи път Мая Манолова гледа на политиката като

Не за първи път Мая Манолова гледа на политиката като ...

Деница Сачева: Мая Манолова гледа на политиката като на хазарт.


Не за първи път Мая Манолова гледа на политиката като на хазарт. Това заяви социалният министър по повод бившия омбудсман Мая Манолова, която днес организира протест под прозорците на властта.

На демонстрацията беше поискана ревизия на изхарчените пари от правителството по време на извънредното положение и оставка на кабинета.
Мая Манолова към управляващите: Времето ви изтече, ние ще поемем смяната! Манолова отправи посланието си по време на протест пред Министерския съвет
„Гледам на тези протести с тъга, защото част от протестиращите са сезонни работници с временна заетост да протестират, което в голяма степен обезсмисля демокрацията“, заяви Сачева, цитирана от БГНЕС.

По думите на социалния министър най-големият вирус в момента не е COVID-19, а вирусът на демагогията и на популизма. Тя добави, че там няма да ни помогнат маските, ръкавиците и карантината, а ще ни помогнат книгите и знанието.

Деница Сачева посети дома за стари хора „Дълголетие“ в столичния квартал „Дървеница“, където провери как се изпълняват мерките и подари на обитателите му книги в навечерието на 24 май.

Източник: btvnovinite.bg