Не за първи път „Като две капки вода“ обърка публиката

...
Не за първи път „Като две капки вода“ обърка публиката
Коментари Харесай

Невиждан гаф в „Като две капки вода заради Азис СНИМКА

Не за първи път „ Като две капки вода “ обърка публиката с механически гаф, само че този път издънката се случи в самото начало само че шоуто. При това - на значимия полуфинал, на който ще се разбере кой ще се състезава във финалната четворка отличници, видя Hotnews.bg. Вместо Азис да запее Джордж Майкъл, режисьорът Кико незабавно бе заставен да пусне реклами. Звукът в студиото се срина още при стъпването на краля на фолка на сцената.

Азис въпреки всичко направи втори опит да стартира песента си от началото, само че и той не се получи. На помощ му се притекоха водещите Герасим Георгиев-Геро и Васил Василев-Зуека, които пълнеха времето с глупави смехории, до момента в който казусът бъде отхвърлен. Геро обаче се изцепи: " Бахти идиотите ", откакто реши, че към този момент не е в ефир. Проблемът по този начин и не беше решен и бяха излъчени изключителни реклами. След повторното излизане на Азис на сцената, този път със тон, пристигна ред и на огромната изненада.

С него дефилираха три от най-известните родни манекенки от близкото минало-Ирен Онтева, Жени Калканджиева и Маги Сидерова. Интересното е, че Маги Халваджиян като че ли предсказа гафа в предаването, като минути преди началото на Капките пусна фотография в инстаграм с падналия на сцената Азис.

Не за първи път в студиото в Горубляне на продуцента Маги Халваджиян се появява проблем по време онлайн предаване, припомня Hotnews.bg. През 2019 година през март гаф беляза натискането на бутона на шанса и в ”Като две капки вода”, а тогава от предаването обясниха, че отговорна е колата на председателката на Народното събрание Цвета Краянчева. Специалният автомобил, за които се грижи НСО, блокирал апаратурата в студиото поради заглушителите, с които разполага.

Сега гафът се повтаря, а за жалост той затъмни появяването на Онтева, Калканджиева и Сидерова. Онтева, която има наследник от Христо Сираков, от години живее отвън България и рядко се прибира у нас, тъй че надали скоро ще забележим триото още веднъж заедно
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР