Не яжте, глад си е майката..., лаконично отговори на въпроси

...
Не яжте, глад си е майката..., лаконично отговори на въпроси
Коментари Харесай

Андреа разкри как отслабна

" Не яжте, апетит си е майката... ", сбито отговори на въпроси на почитатели русокоската. Силиконовата хала по този начин и не разясни дали е спазвала съответен хранителен режим, само че съгласно някои тя също е прибегнала до метода с инсулиновите инжекции, с които се " зарежда " и колежката й Галена, за което HotNews писа първи още преди месеци.

Почитатели на обилната звезда не пропуснаха да вметнат и тази тематика, като се пробваха да не я питат непосредствено дали и тя е употребила такива инжекции. " Какво мисиш за инжекциите на Галена? ", от надалеч я почнаха те. " Май всички си ги поставят... Те не, че са на Галена... Аз също съм ги пробвала. И непрекъснато би трябвало да пиеш вода, да не забравяш, тъй като другояче става рисково ", заключи тематиката и отговори може би на въпроса по какъв начин е отслабнала и тя в действителност.
Реклама

Непрежалимата певица на Митко Димитров-Пайнера се включи на лайв в Инстаграм и даде отговори и на други въпроси. В момента тя е в Букурещ, където ще записва новата си ария в студиото на Кости. Тя изясни пред аудиторията си също, че към този момент не желае да прави участия, защото обмисля тотална смяна в представянето си на сцената. Тя е безапелационна, че към този момент ще заобикаля плейбека и демодираните клубни изяви. " Ще направя присъединяване, само че същински лайв, с жива музика и музиканти, другото към този момент ми е скучно и безинтересно ", съобщи Андреа, а на намеците на зложелателите, че не може да пее, тя отвърна: " Мога да пея, въпреки всичко съм учила национално пеене ". В този момент инстаграмци я подканиха да изпее нещо онлайн, само че някогашната пайнерка по този начин и не запя което и да е парче лайв.
Реклама
В откровения си диалог с почитателите, тя призна: " Понякога съм хаплива, само че не съм зла. Като цяло обичам да бъда иронична и от време на време съм последна, само че не съм неприятен човек и не атакувам сътрудници или хора, в случай че преди този момент те не са ме засегнали по някакъв метод ". Попитана дали би направила дует с много по-възрастната си колежка Ивана, блондито разкри, че двете са приятелки и това не би било невероятно. " С Ивана бих направила дует, тя ми е другарка, с нея сме и една зодия - Водолей. Много умна жена е ", призна изпълнителката на " Само мой ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР