Не вярвам, защото да търгуваш с кода на машините е

...
Не вярвам, защото да търгуваш с кода на машините е
Коментари Харесай

Крум Зарков: Промените в Изборния кодекс внасят съмнение в процеса на гласуване

Не имам вяра, тъй като да търгуваш с кода на машините е носенс. Знам единствено, че този код е контролиран и има процедура по какъв начин може да се види, това съобщи Министърът на правораздаването Крум Зарков пред bTV.

Според него дебатът за промени в Изборния кодекс единствено внася подозрения в изборния развой.

" Това беше един предупреден разгром. Погром, тъй като решенията са неверни по доста аргументи и мисял, че са ясни на тези, които внасят. Комбинация от два вида гласоподаване в една секция обезмисля всичките старания за почтен избор, подсигурява крайният резултат. Ще направи организацията на изборите доста сложна ", безапелационен бе Зарков.

Всичко това сме го минали и не е предмет на въпросителна. Затова споделям, че е разгром. А за какво е предупреден, тъй като ГЕРБ и Движение за права и свободи от дълго време са петимни за този разгром, само че имаше една партия - Българска социалистическа партия, която ги спираше през годините и сега, в който ПГ на партията под натиска на ръководителя обърна позицията, беше ясно какво ще се случи, съобщи социалистът.

Електоратът на Българска социалистическа партия с нищо не е по-малко интелигентен от другите електорати. Не одобрявам това нещо, добави Министърът на правораздаването за това дали Левицата има по-ниски резултати на изборите, тъй като нейните гласоподаватели се опасяват от машинния избор.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР