Не вярвам на евроатлантизма на онези, които се тупат в

...
Не вярвам на евроатлантизма на онези, които се тупат в
Коментари Харесай

Асен Агов, журналист: Не вярвам на евроатлантизма на Борисов

Не имам вяра на евроатлантизма на тези, които се тупат в гърдите, че са евроатлантици. Примерно, нямам доверие на Бойко Борисов. Борисов е отровен. Той споделя, че желае да направи анти-Путин коалиция, а той беше оня, който подаряваше кученца и се молеше на Путин да му елементарни, тъй като огромният прощавал на дребния, а Путин го гледаше пренебрежително. 

Това съобщи в студиото на Euronews PrimeTime журналистът и народен представител в 5 Народното събрание Асен Агов. 

“Той построи с 3 милиарда лв. наши пари " Турски поток ”, който сега е празен и ще остане празен, единствено с цел да улесни на Путин тактиката да заобиколи Украйна, т.е. той е заобиколен провинен за експанзията на Русия против Украйна ”, уточни Агов.

По думите на журналиста и някогашен народен представител, след анексията на Крим е било ясно, че глобите против Русия ще продължат да работят.

“Нямаше никакво подозрение, че рано или късно, те щяха да застигнат всички канали на съветския газов експорт ”, счита Агов.
Има едно съмнение, особено в “Демократична България ”. Самият Христо Иванов е страдал от лъжите на Борисов. Още през 2015 година когато стигнаха до съглашение за правосъдна промяна, прочее тя беше доста прилична и неин създател беше Христо Иванов като министър на правораздаването, в последния миг зачертаха тъкмо този член, който подсигурява осъществяването на промяната. Тогава Христо Иванов доста вярно си подаде оставката като министър.
По думите на Агов има два съществени въпроса пред съставянето на нов постоянен кабинет - поддръжката за териториалната целокупност на Украйна и върховенството на закона.

”Инфлацията се дължи точно на тази война на Путин, която той води освен против Украйна, само че и против нас европейците ”, акцентира Агов.

Според него предходната управническа коалиция се е разпаднала поради разкриването на далаверата с лабораторията на границата с Турция. 

“През рехавото решето на тази лаборатория минаваха количества дрога и холандците предизвестиха, че България в никакъв случай няма да влезе в Шенгенското пространство, до момента в който съществува тази пробойна на външната граница на Европейски Съюз за опиатите, които идват от Латинска Америка ”, уточни той. 

“Изход от рецесията има. Ако в действителност Борисов е угрижен за добруването на обществото ни, той би трябвало да се отдръпна от лидерския пост и да се затвори в Банкя ”, безапелационен е Агов.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР