Не вярвам ИТН да са напуснали коалицията заради РСМ, това

...
Не вярвам ИТН да са напуснали коалицията заради РСМ, това
Коментари Харесай

Сиди: Петков е на власт с идеите да вдигне ветото на РСМ и да даде оръжия на Украйна

Не имам вяра Има Такъв Народ да са напуснали обединението поради РСМ, това е мотив, безапелационен е съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация.
Петков е пристигнал на власт с две хрумвания във външнополитически проект – да вдигне ветото на РСМ и да даде оръжия на Украйна. Да подсигурява Източния фланг на НАТО във връзка с войната, която Съединени американски щати готвиха на Русия. Затова беше конфигуриран господин Петков на този пост, с ясното схващане какво би трябвало да свърши в тази посока. Видяхме, че във връзка с войната в Украйна не се получи, заради това, че съумя да събере и несъбираемото в обединението. По отношение на РСМ се надяваше, че ще пробие, уточни съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди в студиото на „ “.

Той съобщи, че когато се опитваме да убеждаваме хората в някаква теза, не е срамно да кажем истината.

Не виждам положителни ходове. По отношение на РСМ мога да кажа, че Българска социалистическа партия държи вярната позиция, което е удивително. Не имам вяра „ ИТН “ да са напуснали обединението поради РСМ. Това е мотив, само че се веселя, че във връзка с тази тематика те са на позициите, които би трябвало да бъдат, добави Сиди.

Той посочи пред Bulgaria ON AIR, че от чуването на външния министър в оставка Теодора Генчовска е схванал, че Петков е народен изменник.

Това го знаех от дълго време, само че просто в този момент е подкрепено с документи. Никой няма да вкара в Народното събрание декларация, с която да каже, че подвига ветото. Това държавно управление е нездравословно и то би трябвало да си тръгне всеки един миг, заключи Сиди.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР