Не вярвам да има разпад на коалицията. Коалиционните съвети, включително

...
Не вярвам да има разпад на коалицията. Коалиционните съвети, включително
Коментари Харесай

Бориславова: Коалиционните съвети са регулярни - не вярвам да има разпад

Не имам вяра да има разпад на обединението. Коалиционните препоръки, в това число и днешният, са регулярни. Всяка седмица ние организираме съдружен съвет. Ние плануваме да създадем тъкмо това на този съдружен съвет. На нашите съдружни сътрудници ще разкрием и какви ограничения сме подхванали за гарантиране на енергийната сигурност. Това съобщи началникът на кабинета „ Петков” Лена Бориславова в ефира на Нова.

Тя разяснява и новата газова връзка, която откриха България, Гърция, Сърбия и Северна Македония. По думите й тя може да бъде подготвена до края на 2023г.

" Конфликтът е доста покрай границите на Полша и Румъния. Това са страни, които изпращат военна помощ. Тяхната национална сигурност зависи от груповата сигурност на Европа и НАТО”, уточни Бориславова по отношение на думите на президента, че спорът е доста покрай нас.

Тя добави: „ България е НАТО и е част от Европейския съюз. Най-доброто за отбраната на нашата сигурност - енергийна, териториална, военна, е когато сме с нашите сътрудници и действаме единно”, безапелационна е тя.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР