Не вярвам, че Нинова е готова на ритуално самоубийство и

...
Не вярвам, че Нинова е готова на ритуално самоубийство и
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Виждал съм как Нинова праща оръжия за Украйна, като пита в какво да ги опакова, за да не се вижда

" Не имам вяра, че Нинова е подготвена на ритуално самоубийство и би подкрепила ГЕРБ за първи мандат. Но съм виждал всичко. Виждал съм по какъв начин Нинова праща оръжия за Украйна, като пита в какво да ги опакова, с цел да не се вижда ", сподели по NOVA Тошко Йорданов от Има Такъв Народ.
 
" Кирил Петков сподели, че в случай че Българска социалистическа партия изтеглят законопроекта за бюлетините, ще даде кода за флашките. Кирил споделил, че не тъкмо това имал поради. Ние не сме закрепени. Фалшификации ние не сме правили, за разлика от Политическа партия ", разяснява още той.
 
" Имате ли спомен на избори партия, която взима 8% да падне с 1,5%, а друга да се качи съвсем до тях. В последните 30 минути на изборния ден. Ако някой го прави, ще го прави мъдро. 
 
Сигурен съм, че операция е направена. Никога не е юридически одит на софтуера. Знам за изборни секции, в които има нехарактерен резултат за нас. В кварталите за ромско население всеобщо са дали своят вот за Политическа партия и Демократична България. Това се случва в Пловдив и София.
 
Проверете, протоколите са обществени. Дълбоко се колебая, че хората там са натискали това копче. По-скоро това е резултатът, който е излизал ", разкри Тошко Йорданов.  
 
" Всички го знаем и е обществена загадка. Когато бяхме първа политическа мощ, не сме желали да пипаме кодове на машини и софтуери ", посочи Йорданов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР