“Не вярвам, че Алексей Петров се е движел без охрана

...
“Не вярвам, че Алексей Петров се е движел без охрана
Коментари Харесай

Димо Гяуров: Алексей Петров - доцент?! Не знам дали изобщо има диплома за висше...

“Не имам вяра, че Алексей Петров се е движел без защита и нямам доверие, че се е движел умерено, тъй като това е човек с болно его, който искаше да наподобява естествен и да заеме висока властова позиция в страната и да избяга от предишното си. Бандитското му минало го застигна “. Така разяснява разстрела на Трактора някогашният шеф на Националната разследваща работа Димо Гяуров пред Би Ти Ви през днешния ден сутринта.



Димо Гяуров

“Аз знам за обстоятелства и условия, свързани с активността на Алексей Петров от преди 30 години. И страната 30 години не можа да въздаде правдивост някой в този момент я въздаде “, категоричен е Гяуров.

Той напомни, че Алексей Петров е бил осведомител в НСС след 2000 година. “След това той стана консултант в ДАНС, само че извънредно държеше да го назовават офицера от ДАНС, от НСС, какъвто не е бил в никакъв случай. Има и други странни обстоятелства от биографията му, че той става лекар по стопанска система в милиционерската школа. Има ли стопанска система в Симеоново? Аз не знам дали той въобще има тапия за висше образувание, пък е доцент “, сподели Гяуров.

Той разяснява и това, че към този момент пет дни след убийството на Алексей Петров към момента няма обвинен и това какъв брой са значими първите 72 часа. “Те, че са значими е несъмнено, само че от време на време и те не са задоволителни, с цел да се стигне до отговорите на всички въпроси, свързани с следствието. Аз допускам, че казусът е тъкмо подобен и в никакъв случай няма да се стигне до поръчителя, а вероятността да се откри причинителят е доста дребна “, каза Гяуров.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР