Не вярна появилата се информация, че четирите преговарящи за правителство

...
Не вярна появилата се информация, че четирите преговарящи за правителство
Коментари Харесай

Нинова: Няма договорка да стана председател на Народното събрание

Не вярна появилата се информация, че четирите договарящи за държавно управление партии сме се разбрали ръководителят на Народното събрание да се избира от всяка групировка на ротационен принцип. Както и не е правилно, че първия ръководител на този принцип ще бъда аз. Ако беше по този начин, имам вяра, че най-малкото щях да го зная. Това разгласи на брифинг Корнелия Нинова.

По думите й по никакъв метод не дават отговор на истината и медиините трудове за избрани лица от Българска социалистическа партия, чиито имена са спрягани за министри.

Тя оповести още, че е завършила работата на 18 експертни работни групи. "Те откриха общите нещата сред четирите договарящи партии. От тук нататък останаха противоречиви въпроси ", разкри водачът на Българска социалистическа партия.

Тя разгласи, че чака мандатоносителите от "Продължаваме смяната " да свикат политическата среща на водачите четирите партии. "Трябва да почистим противоречивите въпроси и да проведем политическите диалози, които да надградят експертните. В резултат на тази среща настояваме да се приготви документално съдружно съглашение с ясни задължения по дати и месеци ", съобщи още Нинова.

Лидерът на левицата влезе и в още детайлни претенции: "С ясни задължения какво вършим с цената на тока. Че няма да допуснем от 1 януари битовите консуматори да се включат в общия пазар. Как ще подпомогнем стопанската система и приходите на хората. Какво вършим в случай че има нова Коронавирус вълна - всичко това би трябвало да бъде ясно написано черно на бяло. Най-важното - грижата за хората. "

Корнелия Нинова съобщи още, че съдружното съглашение наложително би трябвало да мине през Националния съвет на Българска социалистическа партия и в случай че планът бъде утвърден, едвам тогава тя ще постави подписа си под него.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР