Не всяка страна може да избира сама бъдещето си. Ние

...
Не всяка страна може да избира сама бъдещето си. Ние
Коментари Харесай

Андрей Райчев: България не може без защитата на САЩ, дори и срещу съседите си

„ Не всяка страна може да избира сама бъдещето си. Ние не си избираме бъдещето свободно. България може ли без отбраната на Съединени американски щати, даже и единствено против съседите си? ”, този коментар направи социологът Андрей Райчев в „ Лице в лице ” по bTV. Коментарът му беше във връзка изявление на водача на „ Възраждане ” Костадин Костадинов.

Райчев разяснява политическия спор преди формалното пускане на предизборната акция, като съобщи, че сега се води позициионна война. За „ Възраждане ” той разяснява, че Костадинов работи единствено за облик. „ Мен в случай че ме питат – не съумяват ”, съобщи социологът.

Той добави, че Политическа партия са се пъчили с ориентацията си по отношение на Съединени американски щати, само че са създали неточности, като изгонването на 70 съветски дипломати, което е било ненужно, по негово мнение. Райчев разяснява, че Кирил Петков се е направил надали не на „ втори Зеленски ”, което не е присъща позиция, тъй като България е може би най-русофилската страна в цяла Европа. Резултатът от това е, че Политическа партия са станали огромната дясна партия, а Демократична България ги е молила да взаимно явяване. След като това не стана, Политическа партия ще получат десен критик, какъвто до момента нямаха.

„ В тази позиционна игра е значимо кой бие сервизите. Както наподобява, Бойко Борисов ще бие сервизите ”, разяснява социологът. Райчев добави също, Движение за права и свободи се обвързват с ГЕРБ, само че това не е напълно вярно. „ Доган не обича да е в помещение с една отворена врата, той избира да има две отворени порти ”, разяснява Андрей Райчев. Той обаче акцентира, че Движение за права и свободи имат различен проблем и той е, че поради миграцията на българските турци към Европа, те понижават.

За Българска социалистическа партия и водачът ѝ Корнелия Нинова социологът разяснява, че не схваща последните ѝ обвиняванията ѝ към президента Румен Радев по въпроса с оръжейните доставки за Украйна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР