Не всичко в ПСЖ върви по мед и масло. Една

...
Не всичко в ПСЖ върви по мед и масло. Една
Коментари Харесай

Въпреки идването на Меси: Мбапе настоява за Реал Мадрид

Не всичко в ПСЖ върви без спънки. Една от звездите на отбора Килиан Мбапе желае да напусне отбора още до края на летния трансферен прозорец, който затваря в първите дни на септември, твърди „ AS “.

Нападателят е в обтегнати връзки със спортния шеф на парижани Леонардо и отхвърля да преподпише контракта си, който изтича идващото лято. От известно време договарянията с него се водят персонално от президента на клуба Насер Ал-Хелаифи, само че и неговите старания към този момент не дават резултат. Привличането на Меси несъмнено не облекчава ситуацията тъй като с идването му тежестта на франзуцина в съблекалнята понижава в допълнение.

Вчера на формалното показване на Меси обаче Ал-Хелаифи разгласи следното:

„ Мбапе е парижанин и състезател на ПСЖ. Той обича конкуренцията и сподели, че желае да бъде в конкурентноспособен тим, а не мисля, че има по-конкурентноспособен тим от нашия “.

Като главен любимец за подписа на нападателя е считан Реал Мадрид, който от много време демонстрира сериозен интерес към него. Френският „ Ла Паризиен “ написа преди дни, че от ПСЖ са склонни да се разделят с Мбапе, само че единствено против 150 милиона евро.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР