Не всичко в живота на кралските особи е цветя и

...
Не всичко в живота на кралските особи е цветя и
Коментари Харесай

Когато някой не харесва Кейт Мидълтън

Не всичко в живота на кралските особи е цветя и рози. Дори и в този на Кейт Мидълтън. Принцесата на Уелс за следващ път претърпя не изключително приятна среща, на която обаче съумя да отговори по протокол.
 Кейт Мидълтън и за какво отхвърли да даде подпис на няколко деца
Когато Кейт Мидълтън каже " не "

Рисковете на това да си кралска персона

Мидълтън беше на посещаване в музея Foundling в Лондон, който наблюдава историята на едноименната болница за изоставени деца. След като срещите й вътре продължиха към час, на стълбите пред музея тя беше пресрещната от демонстрантка.

Жената носеше плакати " Родени сме равни " и " Монархията е принуждение над децата ". Както и други сходни случаи, принцесата не реагира по никакъв метод на протестиращата и просто продължи да поздравява останалите събрали се да я видят.

The Princess of Wales has been greeted by a very small republican protest on a visit to the Foundling Museum in London.
— Richard Palmer (@RoyalReporter)
Според информацията на People, дамата не е част от антимонархическата група Republic, които проведоха поредност от митинги по време на коронацията на крал Чарлз при започване на месеца.
 Снимка 620091

Това не е първата сходна среща на Кейт Мидълтън. През октомври предходната година по време на визитата на Кейт и Уилям в Северна Ирландия, жена от тълпата й сподели: " Радвам се да ви срещна, само че щеше да е по-добре, в случай че това беше станало когато сте във вашата страна. Ирландия принадлежи на ирландците ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР