Не всичко се купува с пари, но когато си плащаш,

...
Не всичко се купува с пари, но когато си плащаш,
Коментари Харесай

Имате електрически Mercedes и излишни $60? Купете му още коне

Не всичко се купува с пари, само че когато си плащаш, сигурно можеш да получиш малко повече скорост - най-малко в случай че си собственик на електромобил от Mercedes. Компанията към този момент предлага ъпгрейд с месечна такса, който отключва спомагателна мощ на моторът, оповестява CNN.

Детайли : Срещу 60 $ на месец притежателите получават бонус от 60 конски сили, против 90 - 80 коня. Не е нужно да се върви до посланичество на Mercedes-Benz - обновлението идва онлайн благодарение на е-магазина Mercedes Me, а вие вдигате от 0 до 100 км/ч с една секунда по-бързо офлайн.

" Суперкомпютри на колела ": Mercedes-Benz демонстрираха новата си платформа

Компанията желае да догони Tesla във връзка с автоматизираното шофиране

Има и разновидности за годишен абонамент или доживотна покупка. Например, седанът EQE 350 става с 348 конски сили (при фабричен 288) против 1950 $.

Очаквано, компанията е направила по този начин ъпгрейдите, че да няма заплаха по-бюджетните модели да се окажат по-мощни от премум електрическите автомобили на марката.

Още нещо : Това надалеч не са единствените платени цифрови екстри в електрическите мерцедеси. Предлагат се премиум навигация, автоматизирано известяван при вреда или опит за кражба и специфичен режим, при който колата е с понижена мощ и не демонстрира персонални данни, до момента в който я кара трето лице (например - на автомивка).

Контекст : Ъпгрейдите с абонамент са примамлива ниша за автомобилните производители. Новите софтуерни платформи на колите разрешават внедряване на разнородни спомагателни функционалности, за които някои притежатели биха си платили. Tesla предлага спомагателна помощ за лидера, а измежду по-скандалните образци е BMW, където подгревът на седалките е с месечна такса.
 Mercedes-Benz вкарва абонаментна такса за висока скорост
Mercedes-Benz вкарва абонаментна такса за висока скорост

На този декор автомобилният колос желае да направи своите електрически автомобили още по-бързи

GM, Stellantis и Mercedes-Benz чакат през идващите години да вършат по сред 1 и 25 милиарда $ единствено от софтуерните екстри.

От друга страна : Да искаш пари за навигация е едно, да контролираш опциите на мотора с месечна такса, обаче, е друго. Клиентите може да одобряват това за тип машинация, предизвестява основният редактор на Edmunds.com Алистър Уивър: " Ще си кажат: " Купил съм си колата и тя може Х, само че, с цел да го може, би трябвало да заплащам от горната страна ".

Мениджърът на цифровите автомобилни услуги в Mercedes Маркус Росман изяснява - щом за дадена функционалност има копче в купето, за нея няма да има месечна такса. Иначе казано, най-малко при тази марка няма да стигнем до стадия, в който при натискане на спирачката на екраните ще светва надпис " Моля, подновете своя абонамент "...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР