Не всичко е пари, жестовете не струват пари. Радвам се

...
Не всичко е пари, жестовете не струват пари. Радвам се
Коментари Харесай

Поли го върна тъпкано на Благо Джизъса, направи го да изглежда смешен пред цяла България

" Не всичко е пари, жестовете не костват пари. Радвам се на това мече повече, в сравнение с бих се радвала на скъпа кола, тъй като е харизано от сърце и не желае нищо в подмяна ", хвали се Полина

На мнозина още не им се има вяра по какъв начин по този начин една " огромна " обич и " мечтана " женитба се трансфораха в едно огромно нищо, освен това за няма и година време. Но очевидно това е умеенето на Благой Георгиев, което, за благополучие, не всеки има. А точно - да унищожава всичко, до което се допре, камо ли обич.

След като освен изневери на Полина Спасова, освен се държа надменно с нея, ами показва новата си гърла - Мария Обрейкова пред цяла България, Джизъса не можеше да падне по-ниско.

Но ето, че някогашната му брачна половинка не се даде, а му го върна тъпкано. Преди часове велинградчанката разгласява в свое стори фотография, на която има алено мече от розички - от дълго време са на мода измежду дамите, на които ги подаряват гаджета или ухажори. Е, Полито се изфука точно с това като съобщи, че се усеща щастлива и обичана.

" Не всичко е пари, жестовете не костват пари. Радвам се на това мече повече, в сравнение с бих се радвала на скъпа кола, тъй като е харизано от сърце и не желае нищо в подмяна ", хвали се Полина пред приятелки.

Именно една от тях разкри, че Спасова е влюбена и има нов човек до себе си, който не е това моделче, с което позираше. " Благой да си живее и да си сменя мацките, не ми пука. Благодарна съм, че обичам и съм обичана. И най-много - той е милиони пъти повече мъж от някогашния ми ", безапелационна била Полина.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР