Не всички зодиакални знаци реагират на комплименти по един и

...
Не всички зодиакални знаци реагират на комплименти по един и
Коментари Харесай

Как реагира всяка ЗОДИЯ, когато получи комплимент

Не всички зодиакални знаци реагират на похвали по един и същи метод. Дори уравновесен и съответен комплимент може да докара до много странна реакция. Затова е хубаво да обмисляме комплиментите, които вършим, а най-добре е да знаем по какъв начин другите зодии ги одобряват.
Овен
Овенът обича похвали, само че единствено тези, които се основават на действителните му достижения и качества. Ако се опитате да го похвалите за нещо, в което Овенът смята себе си за незадоволително добър – той може даже да се обиди.
Телец
Телецът обича похвали, само че в действителност не обича да дава отговор на тях. И даже не е изключително значимо, в случай че похвалите имат действителна основа - Телецът е благополучен от обстоятелството, че някой му се възхищава толкоз доста. А точността на формулировката също е доста значима.
Близнаци
Понякога се случва Близнаците с ненаситност да одобряват не прекомерно добре премислени похвали, само че има възможност те да стартират интензивно да разубеждават събеседника, че нещата не са по този начин, както споделя. Освен това те постоянно подозират комплиментите за липса на откровеност.
Рак
Раците реагират на похвали парадоксално - с лека нервност. Но не умерено, а въодушевено, тъй като скрито имат вяра, че хората даже не виждат нито техните дейности, нито духовни качества. Ракът в действителност се радва на защити и благи похвали. Но единствено при положение, че са откровени похвали - Ракът усеща лъжата съвършено.
Лъв
Лъвовете одобряват комплиментите за даденост. Те въобще не схващат за какво непрестанно ги хвалят. Човек обаче може да разчита и на взаимни похвали от тях - Лъвът съвършено вижда мощните страни на тези към себе си.

ПРОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР