Не всички външни министри от 27-те страни членки на Eвросъюза

...
Не всички външни министри от 27-те страни членки на Eвросъюза
Коментари Харесай

Шведският външен министър си забравя паспорта, не стига до срещата с колегите си в Киев

Не всички външни министри от 27-те страни членки на Eвросъюза съумяха да вземат участие във вчерашната неофициална среща в Киев, написа в днешния си брой австрийският в. " Пресе ", цитират от Българска телеграфна агенция.

Унгарският министър на външните работи Петер Сиярто, който е притежател на съветския Орден на другарството, се отхвърли да взе участие във форума през цялото време.

Латвийският външен министър Кришанис Каринш и полският му сътрудник Збигнев Рау не се явиха, тъй като са инфектирани с ковид.

За ръководителя на шведската дипломация Тобиас Билстрьом се твърди, че е не запомнил паспорта си и чиновниците на полско-украинската граница не се му разрешили да влезе в Украйна. Австрийското издание показва, че информацията за шведския външен министър е получена от дипломатически източници.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР