Не всички си спомнят, но Скарлет Йохансон и Райън Рейнолдс

...
Не всички си спомнят, но Скарлет Йохансон и Райън Рейнолдс
Коментари Харесай

Скарлет Йохансон, Райън Рейнолдс и какво сподели актрисата за брака им

Не всички си спомнят, само че Скарлет Йохансон и Райън Рейнолдс се ожениха през 2008 година и се разведоха през 2011 година Сега в изявление за Vanity Fair актрисата споделя, за поуките, които си е извадила от несполучливите ѝ бракове, сред които попада и първият ѝ с Рейнолдс.

" Първият път, когато се омъжих, бях единствено на 23 години ", споделя Йохансон, без да загатва, че става въпрос за Рейнолдс. " Всъщност не разбирах брака. Може би съм го романтизирала по някакъв метод ", добавя още актрисата.

След брака си с Рейнолдс, през 2014 година Скарлет Йохансон се омъжи за френския публицист Ромен Дуриак. Връзката им обаче също не продължи " до момента в който гибелта ги раздели ", тъй като двамата се разведоха през 2017 година От брака си с журналиста Скарлет Йохансон има щерка, която сега е на пет години.

Актрисата признава, че по това време не е била задоволително зряла, с цел да взима рационални решения и счита, че в този момент е доста по-осъзната да прави верен избор.

" Идеята за основаване на семейство ми харесва. Мисля, че това би било прелестно. Винаги съм желала това. Исках това и в брака си с бащата на щерка ми. Просто не беше точният човек. Но несъмнено тази концепция ми харесва ", споделя още актрисата.

Като имаме поради, че Скарлет Йохансон още веднъж откри любовта в лицето на артиста Колин Джост от Saturday Night Live, няма да се изненадаме, в случай че точно той е точният човек за нея, с който мечтае да сътвори семейство. Двойката се сгоди през май 2019 година, две години, откакто се срещнаха.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР