Не всички можем да си позволим пълно обновяване на гардероба

...
Не всички можем да си позволим пълно обновяване на гардероба
Коментари Харесай

7 базови неща за зимния ви гардероб

Не всички можем да си позволим цялостно възобновяване на дрешника с настъпването на новия фешън сезон. Затова е добре да планирате няколко основни покупки, които да обновят стила ви. А и нищо чудно да имате някои от топ аксесоарите за зима 2017-2018 на закачалките си.

 Zara
Zara

Палто с мъжка кройка

Подобна класика в никакъв случай няма да ви е непотребна, без значение от трендовете. Може да го носите с по-строги бизнес тоалети, само че и да му придадете женственост с рокля до коляното и високи ботуши. Любимото ни е комбиниране е с прав типичен панталон и спортни обувки.

 Acne Studios
Acne Studios

Боти със стабилен ток

Актуални са в последните няколко сезона и е допустимо към този момент да ги носите. Освен че ви дават нужната непоклатимост за мокро и хлъзгаво време поради тока, моделът е подобаващ за всевъзможни комбинации - панталони, поли, по-елегантен или по-небрежен жанр.

 Burberry
Burberry

Пуловер с поло яка

Плетивата са огромният шлагер на този сезон, а високите яки се завърнаха след дълги години в забвение. Не единствено ще ви бъде топло с тях, само че и ще може да ги комбинирате по разнообразни способи.

 H&M
H&M

Скини джинси

Почти сме уверени, че към този момент ги имате в дрешника си, може би даже в няколко разновидността. Тесните джинси не престават да са настоящи и ще стоят отлично със упоменатите плетива.

 Stuart Weitzman
Stuart Weitzman

Ботуши над коляното

Чизмите към този момент не са привилегия единствено на смелите и авнгардни дами. Този сезон те са ботушът на сезона - велурени или от кожа, пъстри или в неутрални тонове, на ток или равни - каквито и да изберете, няма да сбъркате.

 Mango
Mango

Широки ¾ панталони

Или кюлоти, в случай че предпочитате. Коварни за носене, само че извънредно елегантни, в случай че съумеете да ги съчетаете вярно. Препоръчваме да се носят с боти на висок ток.

 Moncler
Moncler

Пухенка

Топлото яке с заряд от пух към този момент не е непокътнато единствено за ски пистите и свободното време. Спокойно може да го разноските и из града - стилните повели на сезона го разрешават.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР