Не всички хора са в състояние веднага да намерят своята

...
Не всички хора са в състояние веднага да намерят своята
Коментари Харесай

Съпруги по зодия: Хороскоп на семейния живот

Не всички хора са в положение незабавно да намерят своята половинка и да реализират естетика с нея. Астрологията може да помогне по този въпрос и да каже на дамите на кой знак от зодиака могат да станат лоялни и съпричастни съпруги.
Овен
Авантюристка, любяща, съпричастна - това са някои от думите, описващи брачната половинка Овен. Те не могат да понасят подправени неща и имат реалистични упования към съпрузите си. Те са въодушевени и естествени водачи с малко дебелоглав.
Телец
Съпругите Телец ще положат доста старания, с цел да създадат дома си хубав, комфортен и удобен. Те са доста лоялни и надеждни сътрудници, само че се открояват с ината си. Понякога те са склонни да харчат прекомерно доста и да надвишават бюджета си.
Близнаци
Такива съпруги са буйни, неудържими и стилни. Те доста бързо губят интерес към всичко, тъй че всякога се нуждаят от нови неща, с цел да не им омръзне. Те са малко непостоянни и обичат да водят дълбоки и забавни диалози със брачна половинка си.
Рак
Мъжете с дами Рак са най-щастливите. Те са доста лоялни към съпрузите си и ги обичат абсолютно. Такива дами постоянно ще поддържат и дават приоритет на половинката си. Но тяхната неустановеност може да ги направи малко натрапчиви.
Лъв
Такива дами са източник на сила и страсти. Съпрузите им би трябвало да им обезпечават здравословен фамилен живот. Съпругите Лъв непрестанно желаят да получават похвали и да бъдат идеални за колегата си.
Дева
Съпругите Деви са перфекционисти и се надяват на същото от съпрузите си. Те имат съвършения баланс сред деловитост и страсти и знаят по какъв начин да ръководят вярно фамилията. Те са оптимисти и имат ужасно възприятие за комизъм. Като сътрудник те са доста надеждни, любвеобилни и лоялни.
Везни
Съпругите Везни се нуждаят от романтика и естетика в брачния живот. Те желаят брачният партньор им да е еднообразно прочувствен във връзка с тази връзка. Те обичат да вършат луди неща със съпрузите си, с цел да ги забавляват.
 4 зодии, които са най-хубавите съпруги съгласно китайския хороскоп 4 зодии, които са най-хубавите съпруги съгласно китайския хороскоп
Сайтът yourtango.com e направил забавна ранглиста, която е основана на китайския хороскоп и я споделяме с вас - кои са най-хубавите съп...
Скорпион
Съпрузите на съпругите Скорпиони би трябвало да бъдат волеви. Жената Скорпион е буйна, прочувствена и с доста нежно сърце. Тя чака прочувствена сигурност от брачна половинка си.
Стрелец
Такива съпруги са свободолюбиви. Те обичат своята самостоятелност и желаят всичко да е забавно и занимателно. Те са грижовни, другарски настроени и великодушни съпруги, които желаят мъжете им да бъдат отворени.
Козирог
 Каква е повода за женитбата на зодии Каква е повода за женитбата на зодии
Всеки има своя основателна причина да подписа брак. Това е годно и за обособените знаци на зодиака. ОВЕН Стабилността е ключът към стр...
Съпругата Козирог е многозадачна, занимателна, енергична, работлива и самостоятелна жена. Такива съпруги могат да останат доста спокойни и търпеливи в сложни моменти. Те са страхотни домакини, само че от време на време могат да бъдат малко мързеливи и недодялани.
Водолей
Съпругите Водолей стават най-хубавите другари на своите съпрузи. Те са авантюристки, самостоятелни, умни, не обичат да вършат еднообразни неща. Те също по този начин демонстрират огромен интерес към обичаните неща на брачна половинка си.
Риби
Съпругите Риби са лоялни, надеждни, умни и сантиментални. Те са доста лоялни към съпрузите си и от време на време могат да бъдат малко срамежливи, което е това, което притегля най-вече, само че постоянно изпитват промени в настроението.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР