Не всички бракове са вечни - но това не означава,

...
Не всички бракове са вечни - но това не означава,
Коментари Харесай

`Моят съпруг стана мой брат - сега живеем заедно с моя нов мъж`

Не всички бракове са безконечни - само че това не значи, че първоначално не е имало обич. 38-годишният Крис Армстронг разкри по какъв начин някогашният й брачен партньор е станал най-хубав другар с новия й брачен партньор – и в този момент те се възприемат като семейство.

Крис, логопед, срещна своята обич от гимназията Брандън, 38, когато бяха младежи и се ожениха след пет години връзка. Но когато Брандън претърпя автомобилна злополука и получи мозъчни контузии, изменящи живота му, Крис трябваше да направи сложен избор за бъдещето си.

Тя реши да го реалокира в старешки дом единствено на пет минути от къщата си, само че продължи да се грижи за него, макар че бракът им е завършил. След развода им тя стана негов легален аставник и по-късно срещна сегашния си брачен партньор Джеймс, 36-годишен, механик.

Джеймс посрещна Брандън с отворени прегръдки - и двамата мъже в този момент се считат за семейство, сподели тя. Крис от Тексас сподели пред The ​​Mirror US: „ Това е телефонното позвъняване, което никой не желае да получи – казвайки, че Брандън е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР