Не всеки се стреми да каже Да“ в традиционна обстановка.

...
Не всеки се стреми да каже Да“ в традиционна обстановка.
Коментари Харесай

Най-екстремните сватбени дестинации в света

Не всеки се стреми да каже „ Да “ в обичайната конюнктура. Дните на подписване на брак в черква или на плаж несъмнено постоянно ще бъдат настоящи, само че някои двойки избират да създадат нещо по-различно, когато става въпрос за замяна на клетви.

Ето няколко от най-екстремните дестинации, които ще накарат адреналина ви да скочи до небесата в сватбения ден.

1. Бънджи скокове

Бънджи скоковете са рисков спорт, който не е за хора със слаби сърца. За тези двойки, които в действителност желаят да скочат с главата надолу, това е добра концепция.



2. По ски писта

За една двойка фенове на ските няма граници къде да изкарат своя специфичен ден. С младоженка, облечена в сватбената си рокля и младоженецът, устоят в моден смокинг, женитба в разгара на зимата е отлично решение.

3. До деен вулкан

Да застанеш до настоящ вулкан може да наподобява рисков и необикновен метод за подписване на брак, само че е и неповторим. Само си представете какъв брой друга би била природата на фотосите на този брачен ден!



4. На връх Еверест

Пренесете любовта си до най-високия връх в света, като кажете „ Да “ на най-високата част на земята. Ако нямате време, с цел да стигнете до върха, можете да се ожените в един от долните базови лагери.

5. В увеселителен парк

За двойката, търсеща мощни чувства, увеселителният парк е най-хубавото място за церемонията. Какво ще кажете за замяна на клетви на някое бързо влакче?



6. В къща с духове

Двойки, които не се опасяват от духове и таласъми, избират да обменят обетите си в населявани от духове имения и крепости по целия свят. Хотел „ Стенли “, който въодушеви Стивън Кинг да напише „ Сиянието “, е една от най-популярните населявани от духове дестинации в света. Оригиналните притежатели даже са разполагаем да свирят на пиано в музикалната стая на хотела.

7. На сафари

За спиращи дъха гледки на диви животни и луксозната природа, може да резервирате женитба на африканско сафари.



8. На нулева гравитация

Има компании, които могат да провеждат женитба, на която да води вас и вашия обичан на борда на аероплан G-Force One, където можете да изпитате безтегловност за няколко минути. Можете ли да си визиите да споделяте целувката си, до момента в който летите с главата надолу?

9. Зоопаркът

За феновете на животни по целия свят зоопаркът е идеалната дестинация за брачен ден. Много зоологически градини ще настанят булката, младоженеца и сватбеното им празненство, като провеждат церемонията и коктейл някое от естествените местообитания с красиви животни.



10. Под вода

В наши дни всичко е допустимо, когато става въпрос за обмисляне на вашия специфичен ден. Жененето под вода е било фантазия за мнозина, а в този момент тази фантазия може да се трансформира в действителност. Много дестинации по света оферират своя лична версия на подводни церемонии, въпрос на избор е да предпочетете някоя. 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР