Не всеки, с когото една жена прави секс е толкова

...
Не всеки, с когото една жена прави секс е толкова
Коментари Харесай

7 признака, че мъжът търси само собственото си удоволствие в интимния контакт с жена

Не всеки, с който една жена прави секс е толкоз добър, колкото на нея би ѝ се желало. Някои се стараят и вършат всичко, с цел да остане дамата удовлетворена от преживяването. Други просто се интересуват за личното си наслаждение. Този вид хора са егоисти в секса и единственото, което ги интересува е те да са задоволени, без значение какво дамата харесва, какво желае и кое би ѝ донесло висшото наслаждение.

Вижте нещата, които подсказват, че мъжът е лакомец в леглото:

1. Кратка въведения

Не отделя задоволително време да възбуди дамата. Само я целува за малко и по-късно минава към секса. Не се примирявайте с това, дами!

2. Позите са единствено тези, които на него му харесват

Няма значение какво харесва дамата. За него най-важно е настояването да бъдат изпълнявани единствено тези пози, които са му обичани. Не е мъчно да се досети човек, че в сходни случаи дамата просто стартира да практикува нейните обичани пози, само че към този момент с различен мъж. 

3. Лишават дамите от орални милувки

Разбира се, няма мъж, който да не желае да му бъде снабдяване наслаждение по този метод, само че доста от представителите на мощния пол дори и не си помислят, да сменят функциите, с цел да може и дамата да изпита такова удовлетворение.



4. Задоволява единствено себе си 

10 минути и готово. Той е стигнал до оргазъм, само че не счита, че е нужно и дамата да бъде доведена до висшото преживяване. Той към този момент е удовлетворен, само че и... " незавършена ". Дами, не се тормозете, а оправете нещата сами, само че единствено този път. Възможно е да оставите нещата и по този начин, само че може би е по-добре да не давате повече шансове на егоиста.

5. Мръсен е 

Душ преди секс си е напряко наложителен. Никой не харесва неприятни миризми. 

6. Правите секс, единствено когато на него му се желае

Какво повече да желае един себелюбив мъж, с изключение на жена на разположение, която " му пуска " всякога, само че единствено когато на него му се желае? Замислете се, дами, когато вие го желаете, дали той би го направил за вас. 

7. Пренебрегва проблемите

Егоистичните мъже изрично не одобряват, че е бъркат в нещо или не се оправят добре в интимните контакти. В личните си очи те са съвършените любовници и когато става въпрос за секс, дори не им минава през мозъка въпросът, дали съумяват да задоволят дамите до тях.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР