Не всеки от нас е надарен с чувство за вкус

...
Не всеки от нас е надарен с чувство за вкус
Коментари Харесай

Признаци на липса на вкус и начини как да го скриете от другите.

Не всеки от нас е талантлив с възприятие за усет. Някои хора харчат цяло положение за неща и аксесоари, обновявайки всеки месец дрешника си, само че въпреки всичко наподобяват неуместно. Но този проблем може да бъде решен. Ако задачата ви е да изглеждате добре, обърнете внимание на признаците на неприятния усет и разберете по какъв начин да избегтене

Признаци на неприятен усет.

1.Неспособност за разбъркване на стилове.
2. Чанта, която подхожда на обувката и целият образ в един цвят.
3. Фейк.
4. Трудности при избора на размер.
5. Дрехи, които не дават отговор на вашата възраст.

Как да се скрие неналичието на усет

1. Направете главен дрешник

Основен дрешник – една от най-ярките хрумвания в света на модата. Тя ви разрешава елементарно да решите казуса “нищо за носене. ” Основните неща са доста добре съчетани между тях и с всевъзможни други облекла, които имате. Основното е, че облеклата би трябвало да са с безпристрастен цвят и без непотребни елементи.

Черна пола, класическо бежово палто, неутрална тениска, съвършено облечени дънки, рокля и костюм ще ви спасят във всяка обстановка.

2. Вижте фешън списания

Вижте образци в фешън списания и повторете изображенията, които ви въодушевяват.

3. Изберете облекла по вашия контур

Изберете облеклата съгласно вашия контур. Припомнете си, че има 4 типа от тях: “Круша ”, “Ябълка ”, “Часовник ” и “Правоъгълник ”.

4. Изберете верния цвят за облеклата.

Ако не можете да съчитаите цветове, това е главният проблем на хората, които нямат усет. Ето за какво, в случай че не знаете дали аленото се съчетава със синьо, просто отдайте желание на съществени пастелни нюанси: бежово, ярко кафяво, сиво, нави. Изображението не би трябвало да бъде повече от три цвята, само че също по този начин се счита за знак за неприятен усет.

5. Използвайте подобаващите аксесоари.

Неправилно определените бижута могат да унищожат всеки образ. Ако не сте почитател на огромен брой аксесоари, тогава отдайте желание на класическите неща. Те ще се приближат и до всичко, даже и до вечерна рокля. Обърнете внимание на тънки вериги, влакна от перли, скромни обеци, елегантни гривни.

Кои от тези правила употребявате? С какво не сте съгласни? Споделете вашето мнение в мненията!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР