Не всеки може да се развихри и да превземе дансинга

...
Не всеки може да се развихри и да превземе дансинга
Коментари Харесай

В ритъма на музиката: 15 от най-добрите филми за танци

Не всеки може да се развихри и да превземе дансинга с умопомрачителни придвижвания, само че това не значи, че не можем да се забавляваме по какъв начин другите владеят това комплицирано изкуство. Оказва се, че има хора, които могат да движат елементи от тялото, за които даже не сме подозирали, и е ужасно наслаждение да се възхищаваме на техните благоприятни условия. Да, приказваме за обичаните ни филми за танци!

Вместо да следим героите и сюжетните линии посредством демодиран разговор, доста по-забавно е да станем очевидци на победоносен пирует или епична брейкденс борба. Истинският живот би бил толкоз по-интересен, в случай че всеки можеше да избухне в спонтанни, само че стилно хореографирани танцови съчетания във всеки един миг! Но до момента в който настъпят тези славни времена, постоянно можем да изживеем тези мигове посредством киното.

Ето и някои от обичаните ни филми за танци, които освен ще оправят настроението ви в това тъмно време, само че и ще раздвижат кръвта ви по този начин, както единствено музиката може!
 15 обичани филми за танци  15 обичани филми за танци  15 обичани филми за танци  15 обичани филми за танци
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР