Не всеки копнее за партньор, който иска да излиза, да

...
Не всеки копнее за партньор, който иска да излиза, да
Коментари Харесай

Това са НАЙ-големите авантюристи сред зодиите

Не всеки копнее за сътрудник, който желае да излиза, да се забавлява и да обикаля света. Земните знаци, по-специално - Телец или Козирог - жадуват за непоклатимост и не са толкоз склонни към неспокойствие, макар че от време на време и те се впускат в завършения. Други зодиакални знаци, обаче, не обичат еднообразието и спокойствието. Вижте кои са те:
Лъв
Този знак се нуждае от сътрудник, който е разполагаем когато и да е. Да отидете на кино, с цел да гледате най-новия филм, да посетите концерт на група, която в никакъв случай не сте чували даже, да се храните в най-модерните заведения за хранене. За Лъва е значимо да вършиме забавни неща и да посещавате нови места.  Животът не е отегчителен с Лъв, тъй че един занимателен авантюристичен сътрудник ще си пасне идеално с този зодиакален знак. Ако сте също толкоз луди, колкото Лъва, вземете колегата си и се насочете към място във вашия град, което в никакъв случай не сте изследвали преди.
Овен
За някои двойки идеалният уикенд значи да се отпуснете дружно на дивана и да гледате епизод след епизод на обичаното си тв шоу. За други, нещата стоят много друго. Те желаят да излязат от у дома и да се впуснат в забавни завършения дружно. Непрекъснатото придвижване поддържа Овена благополучен, без значение дали става въпрос за фитнес или околосветско странствуване с обичания човек.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР