Не всеки живее в къща и може да се радва

...
Не всеки живее в къща и може да се радва
Коментари Харесай

Лесно е: Със сигурност ще искате да си направите такъв кът за отмора в двора

Не всеки живее в къща и може да се радва на двор, само че тези, които имат повърхност към дома си, са същински щастливци. Лятото сме на открито, радваме се на всяка страст навън, а дворът ни може да се трансформира в истински парадайс и ъгъл за почивка единствено с няколко лесни стъпки, които няма да бръкнат надълбоко в джоба ни.
 iStock/Getty Images
Един хамак и книга стигат . Ако сте хартиен плъх, който обича да чете, на фона на чуруликащи птички, ви би трябвало единствено един хамак. За благополучие не коства цяло положение, а по-сръчните от вас могат да си създадат със здрави въжета и тъкани черги от остарелия скрин.
 iStock/Getty Images
Работата разтоварва. Физическата активност, изключително след работа, въздейства удобно на мнозина. Ако и вие сте от тях то наложително би трябвало да си извършите зеленчукова градинка, както и да засадите подправки. Грижата за тях ще ви накара да се чувствате като преродени, изключително, в случай че денят ви минава пред компютъра и напрягате мозъка си.
 iStock/Getty Images
Почитателите на домашната кухня няма по какъв начин да пропуснат да оборудват двора си с барбекю . Какво по-хубаво от вкусна вечеря със фамилията на двора. Умората от дългия летен ден безспорно ще изчезне, откакто покажете уменията си в кухнята и зарадвате околните си, а барбекюто ще придаде опушения усет, с който ще запомните вечерта. Така ще желаете всяка вечер да прекарвате по този метод. За да не харчите пари, може да си извършите с подръчни материали - от джанта, остарял бойлер или каквото намерите в дома.
 iStock/Getty Images
И една топка е задоволителна да отпуснем парата. Хем ще спортуваме, хем ще обърнем внимание на децата или внуците, а и ще забравим за напрежението, насъбран денем.
 iStock/Getty Images
Ако прибавим пък и люлка забавата ще е обезпечена. Най-лесният и на ниска цена метод е да си извършите от гума. Подходяща е и за дребни, и за огромни.
 iStock/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР