Не всеки има късмет с парите. Но 5 знака в

...
Не всеки има късмет с парите. Но 5 знака в
Коментари Харесай

5 зодии, които нямат късмет с парите

Не всеки има шанс с парите. Но 5 знака в зодиака имат репутацията на хора, чиито финанси безусловно изтичат сред пръстите им. Ето кои са те.
Водолей
Водолеят е създател по природа, тъй че финансовите проблеми просто не се вписват в областта на ползите му.
По отношение на материалните богатства той реагира умерено и рядко управлява сметките си. Често представителите на този знак са в положение да похарчат всичките си пари, потвърждавайки метафизичен, че на следващия ден ще могат да завоюват повече.

Стрелец
Небрежните Стрелци също не обръщат съвсем никакво внимание на финансовото си положение. Представителите на тази зодия са привикнали да живеят огромно и постоянно са без пари.
 Зодиите, които избират парите пред любовта Зодиите, които избират парите пред любовта
Вечната алтернатива сред пари и обич се сблъсква в нашето всекидневие. Разбира се, съвършената обстановка е когато двете вървят ръка за ръка,...
Щедростта на Стрелеца от време на време няма граници: откакто даде заем, той не помни за него още на идващия ден.
Друг проблем за представителите на този знак е вълнението, заради което те могат да се разделят с огромни суми единствено за момент.
Близнаци
Близнаците съумяват да разрешат финансовите си проблеми, само че въобще не схващат къде отиват приходите им. Характерни за представителите на този знак са безсмислените разноски и безполезните покупки.
Дезорганизацията и нежеланието да управляват бюджета си, са повода Близнаците да имат проблеми с парите. Но те са неуморни и след известно време не помнят, че би трябвало да се научат на спестовност.
 3 зодии, които са обречени на благополучие и благосъстояние 3 зодии, които са обречени на благополучие и благосъстояние
Три знака от зодиака са благословени от ориста от момента на раждането си. Те са орисани на благополучие и материално благоденствие. Ето кои...
Везни
Везните постоянно търсят елементарен метод за печелене на пари. Представителите на този знак харчат повече, в сравнение с печелят, макар че от време на време се пробват да сведат разноските си до нужния най-малко.
Везните рядко вършат депозити и в никакъв случай нямат спестявания. Те са привикнали да харчат пари, без да поглеждат обратно към личния си портфейл и по тази причина постоянно заемат от другари, познати или се включват в дълготрайно кредитно иго.
Дева
Въпреки практичността си, Девите рядко са способни да ръководят умело финансите си. Те могат да натрупат положението, от което се нуждаят, само че с цената на съществени компликации. Представителите на този знак реализират финансови триумфи само посредством рискови спестявания.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР