Не всеки е в състояние да приеме обидни и ловко

...
Не всеки е в състояние да приеме обидни и ловко
Коментари Харесай

Как да се отървете от „подаръците“, които ви разрушават с негативната си енергия

 09

Не всеки е в положение да одобри обидни и изкусно да „ върне топката. “ За страдание, най-тежки и дълготрайни остават думи и дейности, свързани с близки хора. В бъдеще това може доста да повлияе на живота ви.

Майката, която споделя на щерка си, че „ в никакъв случай няма да откри “ заслужен „ мъж “, на практика за цялостен живот и е подарила комплекс за непълноценност.

Бившият брачен партньор, преди да напусне, е наградил жена си с възприятие за виновност и убеждението, че е „ най-лошата жена в света “, а някогашната свекърва на драго сърце прибавя: „ … и най-мърлявата и не женствена “.

Не е нужно да се чака дълго, с цел да се види „ истинността “ на думите им. Блъсналият се във вас жител на улицата, „ учтиво “ ви споделя, че сте „ жалко чифтокопитно. “

Тъй като вие в началото сте се съмнявали, че имате право на друго отношение, елементарно приемате тези характерности. Всяко вниманието от хората към вас ви наподобява като „ скъп подарък. “

Вие го съхранявате деликатно, приемате го като част от себе си, и не забелязвате по какъв начин стартирате да употребявате „ думи на други хора. “ В диалог с другарка поверително шепнете: „ … Аз съм най-лошата жена в света. “ A новият другар бързате да информирате: „ … Винаги съм бил грозна и не женствена. “

Сега избройте всичко, което ви тормози, нервира, наранява. Наистина ли по този начин мислите ​​или някой различен е споделил това за вас? Не бързайте … Спомнете си тази обстановка, която може да ви е „ подарила “ тези вярвания.

Да се противопоставяте на непозната експанзия е мъчно, изключително в случай че сте родени като едва и нежно творение. Но това не е причина да се превърнете в кошче за „ непознати боклуци “. Не забравяйте, че всичко, което чуете и смирено приемате от другите, за вас е без значение.

Ви просто сте се трансформирали в „ комфортен човек “, в който другите изхвърлят „ боклука “, който не желаят да носят. Такива неща не е признато да се „ дават “ без красива опаковка. Те ловко са увити в „ голяма грижа за вас “, „ предпочитание да помогне “, “ отбрани … “, „ покаже… “

Подаръкът може да бъде толкоз изобретателно опакован, че не постоянно може да се разпознае това, което е вътре, и с наслада го приемате. Бъдете деликатни! Ако някогашната ви свекърва е казвала, че „ не си женствена “, то е доста евентуално този въпрос да я е тормозил цялостен живота.

Върнете и това, което принадлежи единствено на нея! Ако „ някогашният “ е казвал, че „ вие сте най-лошата жена в света “, върнете му този „ неприятен сюжет “, а за себе си оставете „ най-хубавия “. Ако майка ви смята, че „ не сте почтена … “, най-вероятно оповестява за проваления си брак.

Не приемайте проблемите на други хора и допустимо най-скоро се отървете от техния негативизъм. Ако са ви бутнали и обидили, незабавно „ привържете “ към този човек обидните му думи, и да си върви с тях …

Независимо от обстановката, се научете да пазите личния си свят чист и непокътнат. Ако сте съумели да натрупате такива „ дарове “, не се тормозете, още не е прекомерно късно да ги върнете назад. Можете да започнете да вършиме това тъкмо в този момент …

1. Спомнете си обстановка, когато са ви обидили, наранили или „ подарили “ убеждението, което вие ​​носите със себе си в този момент. Какво чувствате сега? Как се е отразило на живота ви? Отпуснете се, поемете надълбоко мирис … издишайте … затворете очи …

2. Концентрирайте се върху вътрешните чувства. В коя част на тялото ви се съхранява този „ подарък “. Как го чувствате? Опишете по какъв начин наподобява, какви страсти провокира. Ако при неговото нарастване вашите неприятни усеща се ускоряват, вие сте на прав път. След тази инспекция се върнете към първичния облик.

3. Възпроизведете облика на индивида, който ви е „ дал “ тази „ хубост “. Погледнете право в него, като излъчвате убеденост в това, което вършиме.

4. Мислено извадете от себе си „ подаръка “ и го върнете изрично на този човек. Кажете му: „ Прощавам ти, само че не одобрявам подаръка. “ Направете го умерено и без мисъл за възмездие, упрек и пояснения.

5. Наблюдавайте по какъв начин ще се промени облика на индивида. Какво ще направи той с върнатия „ подарък “? Благодарете му за скъпия опит, само че дано разбере, че това не вие е нужно повече, освободете се от облика му, и дано си върви по пътя.

6. Запълнете пространството с позитивна сила. Какъв нов облик сте склонни да приемете на освободеното място? Опишете по какъв начин наподобява, какво форма има, размер, какъв брой ви харесва. Важно е той да ви устройва безусловно във всичко! Насладете се на новото чувство в тялото. Как се промени настроението ви?

7. Върнете се към предходното състояние с актуализирания облик. Как ще се държите в този момент? Как се трансформираха вашите реакции на думите и постъпките?

8. Благодарете си. Поставете ръката си върху мястото, където се е появил новия облик, кажете му благодаря за това, че занапред той постоянно ще бъде с вас.

По този метод, можете да „ раздадете “ всичко, което сте натрупали в течение цялото това време. За да може занапред животът ви да тече в един благополучен поток, неотложно връщайте такива „ дарове “ в „ великодушните ръце “ на агресорите.

Как да разрушим словесните проклятия, които несъзнателно сме задействали

 

Незабавно се отречете от тези думи и изрази и ще видите по какъв начин ще стартира да се трансформира живота ви! Някои думи са били изречени от вас доста от дълго време и най-вероятно…

Цялата публикация

Как се препрограмираме с думите, които изричаме

 

Знаете ли смисъла на това Какво и Как приказваме и Как то ни влияе? Задавали ли сте си в миналото такива въпроси? Сигурна съм, че имате най-малко няколко маркирани от вас…

Цялата публикация

Mагическата мощ на думите: “Обичам те ”

 

Веднага откакто прочетох книгата “Живот без граници ” на Джо Витале и Хю Лин, какво влияние има фразата “Обичам те ”, аз започнах да я използвам  във всички обстановки. Започнах да…

Цялата публикация

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР