Не всеки ден се сблъсквате с известна личност на улицата,

...
Не всеки ден се сблъсквате с известна личност на улицата,
Коментари Харесай

Принц Уилям продава списания по улиците на Лондон

Не всеки ден се сблъсквате с известна персона на улицата, да не приказваме за предстоящ крал. Но за няколко лондончани, принц Уилям беше там, с цел да се увери, че стартират деня си осведомени.

Херцогът на Кеймбридж беше разпознат, до момента в който продаваше броеве на английското списание „ The Big Issue “, известно с това, че поддържа бездомните и тези, които се борят финансово.

39-годишният татко на три деца беше видян да облича алена жилетка и шапка в звук и да продава списания на комплицирани минувачи на улицата.

Литовският екскурзиант Виталиюс Зуйкаускас, на 40 години, и брачната половинка му Лаура Зуйкаускас, на 39 години, получиха повече от това, което са очаквали по време на пътуването си до английската столица за празненствата на Кралския празник. Само четири часа преди полета си към дома в сряда, двойката се сблъска с английския хайлайф.



„ В началото даже не осъзнахме, че там стои принц Уилям. Подминахме го “, сподели Лора пред The Post. — Изобщо не го разпознахме.

Тя сподели, че принцът не е бил заобиколен от защита, само че забелязала няколко кралски гвардейци, облечени във военни униформи, които стоели наоколо.

Превод от в. " Дейли мирър "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР