Не всеки човек може да си позволи да купи нова

...
Не всеки човек може да си позволи да купи нова
Коментари Харесай

4 коли втора употреба, които си струва да ги купите (СНИМКИ)

Не всеки човек може да си разреши да купи нова хубава кола. Дори хора, които имат прилични приходи и живеят в огромен град, обмислят дълго покупката на нова кола и подхващат тази крачка след години. Затова мнозина потеглят по различен път и купуват коли втора употреба. Сега съществува просторен пазар на такива коли, някои от които са в обичайно положение и могат да се купят не на някаква разорителна цена. Ето на кои марки и модели следва да обърнете внимание, съгласно специалисти от вторичния автопазар.

Volkswagen Passat
Всеки водач знае тези коли. Volkswagen Passat е същинска легенда, един от най-хубавите коли междинен клас. Преди години мнозина купуваха такива коли.
Автомобилът е доста ресен за ръководство на каквато и да е скорост. Ходовите му качества са на доста високо равнище. Колата има доста комфортен салон, а също по този начин и превъзходна комплектация. Автомобилът е необикновено благонадежден. Но най-главното е съотношението сред цена и качество. Volkswagen Passat е един от най-хубавите избори на пазара на използвани коли.

Honda Accord
Дори първите коли от този модел, които са били създадени още през 2008 г, са здрави и сигурни и през днешния ден. Автомобилът наподобява необикновено стилно и от вътрешната страна, и извън. Дори със общоприетоо съоръжение тези коли имат голямо количество функционалности.

Toyota Avensis
Този автомобил отстъпва малко на предходните, само че не трябва бързо да го отписвате. Много автолюбители постоянно са отбелязвали в Toyota Avensis комфорта и простотата.
Колата в никакъв случай не е имала голямо количество функционалности, само че с всички, задания, би трябвало да взема решение една всеобща марка, се е справяла чудесно. Производството на колата стартира през 2009 година и най-ранните екземпляри могат да бъдат купени на доста добра цена.

Citroën C5
Този автомобил на пръв взор няма огромно търсене на вторичния пазар. Някои водачи се оплакват, че е много комплициран за обслужване. Но не трябва да бързайте.
Както и Toyota Avensis, колата има редица общоприети функционалности, които идеално подхождат на елементарния водач. В автомобила няма нищо ненужно. А най-важното – това е цената. Модел 2008-2009 година може да бъде закупен за доста приятна цена.
Инфо: auto.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР