Не всеки човек има за гадже кралска особа. Вероятно е

...
Не всеки човек има за гадже кралска особа. Вероятно е
Коментари Харесай

Бившата приятелка на принц Хари с интересни разкрития

Не всеки човек има за гадже кралска персона. Вероятно е много забавно, занимателно, само че и стресиращо прекарване. Бившата другарка на принц Хари – Кресида Бонас , проговори по какъв начин ѝ е повлияла раздялата им.

Темата беше наранена по време на изявление в края на май, което актрисата даде на английското издание Daily Telegraph, с цел да промотира новото си шоу. Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@cressida_bonas_) on May 17, 2020 at 1:08am PDT

Кресида, която се среща с Хари около братовчедка му принцеса Юджийн, разкри, че е доста разочароващо, че след раздялата им е била определяна като момиче, което е станало звезда единствено поради обществения си кръг.

Това кара Кресида да се усеща като че ли хората не правят оценка упорития труд, който тя влага в актьорската си кариера: 

„ Смятам, че такива термини са доста плоски. Мисля, че работя доста, доста настойчиво, обичам това, което върша, и просто се надявам, че тази роля е посочила на хората на какво съм способна и какво бих желала да върша отсега нататък и да не бъда затваряна в избрания по никакъв метод, “ показа тя.
               

A post shared by (@cressida_bonas_) on Jan 16, 2020 at 9:10am PST

Хари и Кресида се разделиха през 2014 година, откакто бяха дружно две години. „ Кресида се затрудняваше с фокусираното върху нея внимание от самото начало, просто тъй като беше приятелката на принц Хари – а не тъй като беше самата себе си “, оповестява източник пред “People ” по това време. В същата публикация един от съучениците ѝ споделя: „ Кресида е доста сдържана, блага и земна. Тя въобще не говореше за Хари, не беше такова момиче. “

Двамата оповестяват, че са се разделили другарски, а Кресида даже участва на сватбата на Хари и Меган през 2018 година.
               

A post shared by (@cressida_bonas_) on Feb 6, 2019 at 1:11am PST

След раздялата с Хари, Кресида показа пред Daily Telegraph, че е минала дълъг път: 

„ Мисля, че съм станала по-уверена и за благополучие се научих да не се впрягам на дребните неща прекомерно доста “, споделя тя. „ Смятам, че всичко това несъмнено ми даде по-силно възприятие за цел и по-силно чувство за това, което желая или не желая. “ 

Явно Кресида Бонас е била откровена в изявлението и думите ѝ са чистата истина, тъй като на 18 август 2019 година тя и актуалният ѝ сътрудник Хари Уентуърт-Стенли оповестиха годежа си с блага фотография в Instagram. Сватбените им проекти обаче са на пауза сега:

„ За страдание, сватбата ни ще се забави. Не сме доста сигурни какъв е идващият ни ход, само че ще би трябвало да я отложим. “
               

A post shared by (@cressida_bonas_) on Apr 1, 2018 at 4:46pm PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР