Не всеки човек има има късмета да се роди във

...
Не всеки човек има има късмета да се роди във
Коментари Харесай

Родени през високосна година, какво да знаем

Не всеки човек има има шанса да се роди във високосна година, защото тя се пада на всеки 4 години. Високосни години са тези, в които броят на дните е 366 вместо нормалните 365. Към февруари се прибавя спомагателен ден за синхронизиране на календара със сезоните. Всяка четвърта година е високосна. Например 2020, 2024, 2028 и така нататък

Това е въпрос, който вълнува мнозина. Има доста знаци и поверия, свързани с това. В някои култури се приема за удобен знак, обещаващ шанс и разцвет през целия живот раждането във високосна година.

Хората, родени през този интервал се смятат за специфични и притежаващи необикновени качества или орис. Това е повода те с лекост да притеглят вниманието към тяхната персона и витален път. Счита се още, че хората, родени в това особено времe, са по-енергични и поизобретателни. Тези хора се придържат към личните си решения и имат шанса за огромни достижения. Често се разказват като радостни и оптимистични. Те знаят по какъв начин да намерят позитивизъм във всяка обстановка и да носят наслада на хората към себе си.

Годината, в която са родени, се смята за особено време - придава чувство за самостоятелност и предпочитание за себереализация. Младите родители, които са суеверни се интересуват дали е допустимо да имате бебе през високосна година.

Съвременната медицина твърди, че това не визира здравето на нероденото бебе. Важно е да се следват нужните медицински рекомендации. Най-вероятно резултатът от високосната година върху човек е по-скоро мит, в сравнение с теоретичен факт. Въпреки че мнозина имат вяра в силата на тази символика.

Например се смята, че:

Хората, родени във високосната година на Дракона (1976, 1988, 2000, 2012), са късметлии и мощни, енергични, амбициозни персони със мощен темперамент. Те могат да бъдат целенасочени и упорити в постигането на задачите си, а също по този начин имат способността да въодушевяват другите посредством образец. Драконът е знак на мощ, мъдрост и благополучие в китайската просвета, по тази причина неговата година се смята за изключително удобна за раждане на дете.

Хората, родени през високосната година на маймуната (1980, 1992, 2004, 2016), имат сексапил и просветеност. Те елементарно основават нови другарства и са в положение да разведрят всяка обстановка с остроумието и веселието си. Всичко това им оказва помощ сполучливо да се оправят с провокациите на живота и да реализират триумфи в разнообразни сфери. Маймуната е знак на сръчност, просветеност и сила в китайската просвета.

Хората, родени във високосната година на Плъха (1984, 1996, 2008, 2020), са надарени, умни и интелигентни. Те са в положение бързо да се приспособяват към изменящите се условия и да намират новаторски решения на проблемите. Плъхът в китайската астрология символизира прозорливост, просветеност и деятелност. Знаменитостите, родени на високосна година, притеглят особено внимание.

Списъкът с тях е много впечатляващ. По-специално високосните години на 20-ти и 21-ви век донесоха на света такива известни персони като артиста Леонардо ди Каприо, певицата Риана, филмовата звезда Мерилин Монро, режисьора Джеймс Камерън, актрисата Ема Уотсън и доста други, напомня actualno.com.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР