Не вкарахме гол. Знаехме, че ще бъде трудна среща, нямаше

...
Не вкарахме гол. Знаехме, че ще бъде трудна среща, нямаше
Коментари Харесай

Кръстаич: Имаме отбор за бъдещето, който трябва да се подкрепи

" Не вкарахме гол. Знаехме, че ще бъде сложна среща, нямаше по какъв начин да се чака красива игра. Черна гора ни очакваше да създадем неверен пас. Липсваха ни точните пасове, бързото разиграване на топката, Черна гора господства физически над нашия тим и в последна сметка това се оказа решаващо ". Това разяснява селекционерът на България Младен Кръстаич след загубата от Черна гора с 0:1 на старта на квалификациите за Евро 2024.

" Лъвовете " бяха излъгани от своя противник на стадиона в Разград и записаха провал в борбата за присъединяване на Европейското състезание. " Със сигурност предварителните упования, че би трябвало да спечелим, оказаха своето въздействие. Не мога да кажа нищо на играчите, че не са се вложили, не са дали всичко от себе си. Това е тим, който стартира да се построява преди половин година ", сподели Кръстаич след дуела.

" Още в самото начало ви споделих, че концепцията е да се построи тим, който дълги години ще играем дружно. Трябва да бъдем реалисти, не можем да печелим всеки мач. Важно е, че имаме тим за бъдещето, който би трябвало да се поддържа. В съблекалнята им споделих, че ни следва мач в понеделник, в случай че ще се предаваме, няма смисъл. Има такива моменти във футбола. Реално може би равенството щеше да е по-справедлив резултат, само че Черна гора справедливо победи. Играчите не могат да бъдат упреквани, че не са играли, те вложиха огромно предпочитание, само че от време на време и шансът не доближава в дадени обстановки, само че аз считам, че без значение дали аз съм тук, 70-80 % от тези играчи ще играят за България в идващите 10 години ", добави той.

България гостува на Унгария в понеделник от 21:45 часа българско време. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР