Не виждам защо трябва да има война между премиера Борисов

...
Не виждам защо трябва да има война между премиера Борисов
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов обяви колко струва оградата с Турция-200 милиона лева

Не виждам за какво би трябвало да има война сред премиера Борисов и президента Радев, по-скоро става въпрос за публичен спор пред медиите. Това сподели в студиото на Би Ти Ви Красимир Каракачанов. Според него, политическия ни хайлайф не работи задоволително за ползите на България, а се прави на " леви и десни " в Народното събрание. " Как си представяте парламентарната група на ГЕРБ да неодобрява Борисов, това е несериозно. Ако има подозрения за нарушаване на закона от Добрев, има органи, които би трябвало да се произнесат. Подобни неща като назначения на родственици обаче не би трябвало да се позволяват ", сподели Каракачанов.

Той разгласи,че не е назначил нито един собствен родственик, откогато е във властта и разгласи, че при патриотите такова нещо няма.

Оградата по границата ни с Турция коства 200 милиона лв., разкри вицепремиерът. Той призна,че при 600 минали българо-турската граница сърбите задържат 1800 души, само че изясни разликата с хора, напуснали лагерите в България.

" Факт е, че има корупция и в гранична полиция, и в други органи, това би трябвало да се преодолее. В защитата на границата вземат участие към 200 военни от армията, измежду тези хора няма случаи на корупция ", добави той.

" Двете стъпки вървят паралелно-ремонта на старите ни самолети и закупуването на нов изтребител. Но това не трябва да се прави преждевременно, а такива покупко-продажби раждат комисионни в България. Има специалисти, които пазят един вид и други, защитаващи различен вид за пазаруването на нови самолети ", сподели министърът на защитата във връзка процедурата за възобновяване въоръжението на армията..

Каракачанов изясни, че в случай че се купят нови самолети, заплащанията би трябвало да са разсрочени, тъй като бюджетът не може да отдели толкоз пари едновременно. Според него, патриотите са повода за повдигане на минималната пенсия на 200 лв., а в случай че са имали независимо държавно управление, са щели да създадат тази пенсия 300 лв.. " Ако ни бяха подкрепили половината пенсионери, щяхме да решим този въпрос, само че това не стана на изборите ",допълни водачът на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР