"Не виждам защо толкова време шуробаджанащината трябваше да бъде темата

...
"Не виждам защо толкова време шуробаджанащината трябваше да бъде темата
Коментари Харесай

Симеонов: Ненавиждам Елена Йончева и Делян Добрев!

"Не виждам за какво толкоз време шуробаджанащината трябваше да бъде тематиката на обществото ", съобщи пред Българска национална телевизия вицепремиерът Валери Симеонов.

"Какво значение има кой на кого брат или кум. Не е ли по-важно да се откри дали има нерегламентирани връзки и злоупотреби ", попита той.

Според него казусът не е това, че работят родственици, тъй като те в случай че са положителни експерти, не са се оцапали, е безконтролно да ги отстраняваш. По-сериозен е казусът с назначението на партиен принцип. Вниманието на обществото би трябвало да се на сочи натам, а партиите в България го вършат 27 години. Валери Симеонов беше безапелационен, че в неговите назначения няма никой от НФСБ, нито от друга партия.

Той прикани всички министри, към които е упражняван напън да назначават някого, да му се обадят.

"Ще се боря, до момента в който съм на този пост ", сподели Симеонов.

По думите му, на Елена Йончева не би трябвало да ѝ се има вяра. "До момента нищо от това, което е наприказвала не се е потвърдило. Какво потвърждава това, че има някой родственици ", попита Симеонов.

"Ненавиждам Елена Йончева и Делян Добрев. Единият волно, другият несъзнателно станаха причина да потъне в забвение едно достижение - вдигнахме пенсиите с 24%. Кога е ставало това. Всичко това потъна в абсурда ", съобщи Симеонов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР