Не виждам смисъл да се правят такива срещи.Така депутатът от

...
Не виждам смисъл да се правят такива срещи.Така депутатът от
Коментари Харесай

Терзийски, ПП: Няма да правим среща с кандидата на ГЕРБ за премиер

Не виждам смисъл да се вършат такива срещи.

Така депутатът от „ Продължаваме промяната ” Йордан Терзийски отговори на въпрос на водещата Лора Инджова на " Твоят ден " по NOVA NEWS дали ще имат среща с претендента на ГЕРБ за министър председател Николай Габровски.

„ Независимо какво държавно управление плануват, ние няма да го подкрепим. Това е следващ заслон – поставят човек, зад който да скрият немощта си да създадат държавно управление ”, разяснява Терзийски.

За измененията в Изборния кодекс, той бе разказвателен в изрече си – „ уповавам се президентът да подходи отговорно и да наложи несъгласие на един закон, който изнасили Изборния кодекс предходната седмица ”.

 

Йордан Терзийски разяснява и тематиката " Шенген ".

Депутатът от Политическа партия изясни, че с сътрудниците си от неговата парламентарна група желаят служебният министър председател Гълъб Донев да отиде в Народното събрание, с цел да чуят какви са диалозите с европейските сътрудници и какви действия са направени, с цел да се затворят тези пробойни.

Относно законодателната стратегия Терзийски изясни, че са предложили да бъдат прегледани антикорупционните закони.

„ Ще бъде гледан Законът за локалното самоуправление. Предлагаме да има видеоизлъчване. Няма проследяемост на решенията там. В Закон за устройство на територията предлагаме разтрошаване на модела кмет-главен проектант. Искаме да понижим функционалностите на основните архитекти по общините ”, добави Йордан Терзийски.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР