Не виждам с какво да е разклатен стола на Боил

...
Не виждам с какво да е разклатен стола на Боил
Коментари Харесай

Димитър Главчев за "Ало, Банов съм": Политиката не е кинематография

Не виждам с какво да е разтърсен стола на Боил Банов. Не може такава аудиото продукция на Българска социалистическа партия да докара до това. Аз не виждам и той да е обезпокоен. Когато прокуратурата си свърши работата, тогава ще приказваме. Има предпазен очевидец, който не желае да се покаже, може би се срами от метода по който е правил записите, сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов ”, депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев.

До момента до който не покаже нещо друго инспекцията, ние седим зад Боил Банов. Най-важен е премиера, той сортира екипа си, а него не сме чули да отдръпва доверието си. Винаги по този начин сме подхождали- изчакваме инспекция и по-късно се взима решение. Ако има сянка на подозрение, по различен метод се постъпва,  само че ние нямаме такива. Той след това съобщи, че не е имал безапелационни данни, с цел да даде сигнал този 4 години. За да не е уведомил е имал своите учредения и допускам, че не е имал своите обстоятелства и условия, сподели още той.

Тук политиката не е кинематография. Тук би трябвало да се вземат решение значими проблеми на хората. Да излизат и да споделят, че Елена Йончева е проверяващ публицист, не е вярно. Всички имаме други специалности. С Боил Банов, всичко наподобява толкоз просташко, че не си заслужава да се разяснява, само че дано изчакаме способените органи да си свършат работата, безапелационен беше Главчев.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР