Не виждам противопоставяне между Пеевски и Радев. Говорят ругатни един

...
Не виждам противопоставяне между Пеевски и Радев. Говорят ругатни един
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Ще има нов ляв проект

" Не виждам опълчване сред Пеевски и Радев. Говорят хули един към различен. Ще има нов план отляво, тъй като празнините са големи. Вече имаше нови два, които не бяха сполучливи. Искаме да забележим резултата от правосъдната промяна на Христо Иванов. Сега няма капацитет за митинги, само че в бъдеще такива може да има ", коментира политическият пиар Арман Бабикян.
" Вероятно сюжетът ще продължи да се повтаря, до момента в който не се промени външнополитическият курс на България - каквато е задачата зад " юмрука ". Копринков е в центъра на събирането на пачките, които Политическа партия разпределят'', счита Виктор Димчев - един от основателите на " Протестна мрежа ", заяви Виктор Димчев е един от основателите на Протестна мрежа и основател на „ Да, България “
Според Димчев подготовката за новия ляв фронт е почнала надалеч преди на сцената да се появи Румен Радев. Още през 2013 година, когато след митингите против високите сметки за тока, държавното управление на Бойко Борисов подаде оставка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР