"Не виждам правомощия на вицепрезидента да определя срок на годност

...
"Не виждам правомощия на вицепрезидента да определя срок на годност
Коментари Харесай

Каква е Йотова, а Мая да говори каквото си иска: Нинова

"Не виждам пълномощия на вицепрезидента да дефинира период на валидност на правителството”, съобщи от ефира на Българска национална телевизия вицепремиерът, министър на стопанската система и водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Поводът се оказа изказване на Илияна Йотова, която преди дни уточни, че “управляващата коалиция има 100 дни толеранс, само че не разполага със 100 шанса и в случай че не се оправи, ще се отиде на нови избори”.



“Нито има пълномощия, нито е морално да приказва по този начин. Правителството е определено от народа (б.р. в действителност е от НС), има разделяне на управляващите ", възмути се соцлидерът. Този път обаче Нинова не посмя непосредствено да нападне президента Румен Радев.

За сметка на това тя захапа и Мая Манолова от Изправи се.БГ! Ние идваме! (ИБГНИ). „ Манолова да си приказва каквото си иска”, съобщи Нинова.

„ Тя все прави опити за нови планове, само че хората ще схванат кой в реалност поставя грижи за хората”, сподели соцлидерът, изреждайки обществените ограничения, които държавното управление предприе "само за месец и половина ".

„ Захванахме огромна борба с колекторските компании, в случай че Манлова е написала подобен закон, той е някъде в чантата й, ние за първи път написахме подобен и през февруари той ще влезе в НС”, отсече вицепремиерът. Всъщност законът е импортиран, разполагаем е в това число и обществено наличен, сподели след това Манолова.

„ Всички нови леви планове до момента копираха програмата на Българска социалистическа партия, какво им е новото”, попита тя, разяснявайки слуховете за нов обществен план към някогашния омбудсман.

Отговорът от самата Манолова не закъсня. „ Г-жо Нинова, под Ваше ръководство Българска социалистическа партия към този момент не е обществената партия на България. Доказателство за това са тези 700 хиляди души, които отхвърлиха да ви се доверят за следващ път. Промяната, която Вие оферирате и разказахте в

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР